Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas kad se povrijedis na mjesalici...stari ti kaze nista sad sine mozes da mi dodajes armaturu i blokove...a onda se dajdja zauzme za tebe ponudi ti stolicu i kaze evo je mozes sjedeci da ubacujes pjesak da razgibavas ruke i istresas frustracije :-)
nece moj komentar da upisu, nisam nista o\'sovo..
Idi u pjevace, k\'o Baljic bolje ti je :P hahaha
ehhh.hajde ti zavrsi faks,ne petljaj se u muske sportove.mogla bi ti biti sretna,da znas ali pojma nemas,idi na cekanje i razmisli dobro.
Nabija Nole komplekse a????
e moj rafa, da mi je tvoje zivotne probleme, bila bih tako sretna.. golf ili tenis, pitanje je sad.. (ne zna se koji je bolje placen pos\'o..) nego, odoh ja zavrsit fakultet, ne bi li samo dvije godine bila na cekanju, umjesto standardnih OVOLIKO!
Što nisi pomišljao ostaviti tenis i preći raditi kod rodjaka u granap
Ostavi tenis,ionako Djokovica ne mozes da pobedis
Vi srblje u rs cetnitetu ste antitalenti za svaki sport..dje ste to uspjeli...ne mozete ni uspjeti ni u sjedecoj kad ste nadareno glupi...
Što se tiče mene nisi se trebao ni rodit
Hi hi hi hi hi.
Dobra ideja. Mogli bi i ovi sa 24% poput Rafe probati sa sjedecim tenisom, mozda bi bilo nafake kao sa sjedecom odbojkom.
ja ne znam ko uopste cita ove autobiografije?!!koga briga sta ko radi i sta je mislio uraditi a nije uradio??!!???...ne kontam zasto bi mene zanimalo kako je on slavio rodjendan ili kad je plakao...://
deset grand slam naslova !
E jest i ovo fol drugi ti napise biografiju i onda je nazovu autobiografija. Imaju viska para pa haj da i knjiga bude o meni. Medju slavnima postalo koderno pisati ove \"autobiografije\".