Švicarac se ograđuje od protesta
0
Nadal kritizirao Federera: On uvijek želi biti džentlmen
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin za tebe !
Dobija milione i opet se zali, idi radi na crno za 150 KM, pa ces vidjeti sta je \"tezak raspored\".
Pa normalno je da Nadal hoce malo zraka, jer njegova tehnika igranja trga. Federerova igra pored toga sto je elegantna ima i tu karakteritiku da ne melje misice i zglobove. Zato Nadal mora malo poraditi na tehnici a i na kulturi. I nek se ne brine za gust raspored ... jer ce sve vise i vise imati vremena za odmaranje!!!!
Nadal ovdje nije rekao ništa protiv Federera, ali novinari kao novinari, uvijek traže nešto o čemu će ljudi raspravljati i polemisati!
ih,njegovo govno je puno steroida,moze drzat dva dana!!!
pojedi mu govnooooooo
@ kk A ko ti je kriv sto radis za 150 KM? Ako mislis da je on lako dosao do tih miliona, hajde onda idi igraj tenisa pa pokusaj i ti slicno de.bilu glu.pi ma.ter i tebi i ovim sto su ti lajkali, sto.ka gl.up.a od naro.da...
Otkad nema koktelčića i tabletica doktora Fuentesa Nadal je grohnuo ko kauč, pa ga sad svi šamaraju neviđeno a najviše Đoković.Nije više prvi pa mu je sad kriv čitav svijet zbog njegove bolesne ambicije da bude najveći svih vremena.A najveći nikada biti neće zbog stila igre koji se zasniva samo na neviđenom trčanju i spinovanju.On je više kombinacija atletičara i dizača tegova nego što je teniser.Nema nimalo elegancije u igri a da se ne govori o očajnoj volej igri.Izmakne se čovjek 3-4 metra iza osnovne linije i šamara lopticu dok svi ne pocrkaju, a na mrežu dolazi samo na kraju meča zbog rukovanja. I takav igrač hoće da bude najbolji svih vremena??Smiješno.
Sa bi efendija C rekao na sve ovo? Mozda da \"baci\" kakvu fetvu ili slicno?
\"VELIKA vecina i MALA manjina\" necete izgubiti posao ako procitate pravopis !!! slobodno uzmite knjigu u ruke i obrazujte se !
Sta Dzumbur i Amer Delic kazu na ovo???
Dok je noleta nadal ce biti seljacina broj dva... Roger dingospo i klasa za sebe...
ne bitni ste i ti i ona svajcarska uobrazena i arogantna pizda od coveka,sad su balkanci tu broj 1.i oni se(ponekad) pitaju za sve!
Opadas Nadal...
da,da,da intervju koji je preveden sa španskog jezika, a zašto se onda ovaj \"gospodin\" nije udostojio to da kaže na engleskom? eh, pa da jedva da i govori engleski! Roger je pravi gospodin, ne treba da se pretvara kao ti, španska seljačino!
ocigledno Federer zna kakva je teška kriza po cijelom svijetu za običan narod...koji moli boga da ima posla da nezna sta ce sa sebe... samo da zaradi par stotina dolara....a vama milioni malo i jos bi i da manje radite...ccc niste nasli pravo vrijeme za zalbe