Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbe na vrbe!
I kad neko kaze da je Nole najbolji svih vremena. Pa ne postize ni znacajne rezultate u ovoj eri bez jakog a kamo li jakih konkurenata. Što bi se reklo pao ku*cu za uši, ubi ga ova gluma sa posebnom prehranom
@drinsky1 alo srpska i četnička nejač, molim te da mi se ne kačis na komentare. Pogotov sa ovim svojim nebulozama i dezinformacijama.
Ministarstvo E bas je Connors imao konkurenciju, tad je tenis trenirao svaki 10000 stanovnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa ovo je nevjerovatno, kolku je prednosr Đole imao do afere Šarapov sa ruskim dopingom. Haman bez njega ništa toliko ubjedljivo !
@SandokanBL TO je lucidno zapažanje. Ipak, tačno je samo ako Đole bude u formi dogodine.
Murray ima samo 3 GS titule zaista smjesno obzirom na njegov kvalitet igre...
Skini četnika!
Nek komsiji crkne krava. Sta ti je on uradio pa da tako govoris?
Moze ga stici jedino ako Nole ispadne u prvom kolu u Parizu sto se nece desiti. Anyway, Murray izgleda nevjerovatno cvrst u posljednje vrijeme.
@SandokanBL Naravno, ko ga uzme dobija milju i po ATP poena.
@PreporodBosnjakaBPS Nije Noletu niko kriv sto Nadal i Federer nisu ono sto su bili.Ja mogu reci i da oni nisu imali konkurenciju dok Novak nije dosao, isto tako...
Đoković propo
hahaha propo ko kauc
ma ajd u piz du maternu i ti i djokovic sta ja imam sa njim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)