Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta za ovog momka, ipak svaka mu cast. Ali mora raditi na psihi i na mentalitetu, jer dobije sam sebe, ne samo sad, nego vecinom. Hejteri odjebite! Bravo Dzumi
VOLIM TE BOSNO!
Nema veze Damire, ponosni smo na tebe!!! Psihicki si pao nakon prilike za povest 4:1 u drugom setu. Dobra skola za ubuduce ;)
VOLIM TE BOSNO!
Ma ti si nekako teški primitivac.ja iz Hr i da netko moze biti tak jadan ja ne kuzim.volio bih da me prosvjetlis? Nisi navijač,nisi sportaš,nisi domoljub, pa sta si? Retardiran?
Hvala Kližan uljepšao si mi dan.Puno sreće u karijeri.
Ja Boga mi nisam ni ocekivala Damirovu pobjedu!
drži se kuhinje
VOLIM TE BOSNO!
fala qurcu. sace konacno prestat svrsavanje o dzumhuru kako je mogo uc medju prvih milion tenisera svjeta.
Svrsim ti mami u usta, vise puta :)
nadam se ce te mama jednog dana u bureku kod zelje traziti i naci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim ovo je bila super prilika za Damira. Jakooo slab 250 atp turnir koji je imao par igrača u top 50 , i nitko jači od 25 po ljestvici. I dodje klizan koji je u top 50 i 6:0 u 3 setu. Eto ga.steta.mogao ga je uz malo sreće i osvojiti jer ovakva prilika se nece tako brzo desiti.
Imao je break samo da je držao svoj servis dobio bih meč, al neiskustvo je presudilo :-S
Šteta, no ipak je osvjetlao obraz BiH. Sve je imao, servis, ritern... Otkad je ono pao, sve je krenulo niz brdo, u 3. setu je postao nervozan, nije bio smiren ko prije, ono je što je prije pogađao, tad nije. Sam je sebe pobijedio. Nema veze Dzumi, idemo dalje!
Steta! A im'o ga'e : 6:4 prvi, i vodio 4:2 u drugom. ...Ja vec bio posl'o Djokovica na zagrijavanje. ;-0
bez obzira na sve on je za mene pobjednik. ostvario je veliki rezultat 😊 kralj
Samo naprijed prijateljum bit ces ti veliki sampion
Dzumhura* Ovo isto kad kaze "Dzeka". Sto ga Sarajlije znaju izvrnuti...
Kod situacije 2-0 imao je break šansu za 3-0 odnosno dupli break. To nije osvojio onda je sve krenulo kako ne treba..