Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi su mi bas super, nekako veselo i kulturno drustvo :D
covjek se drzao Vukovog zlatnog pravila " CITAJ KAO STO JE NAPISANO" i on je to fino u bobu Djokovica preveo. bravo Nadal vicesampionu uskoro.
Kraljevi!
@Bryant 24 Gdje si ti procitao provokaciju ziv bio?
Iako su ljuti protivnici na terenu, van njega su uvijek spremni na salu. Koliko puta je Djokovic imitirao i Nadala i Federera i ostale i opet su svi shvatili kao zezanciju, a ne kao CR7 kada ga je Blatter imitirao. Glumac
Svaka cast Đokoviću ! Vidi se da si kralj. Srbi imaju i tenisere, kosarkase, waterpoliste gdje apsolutno dominiraju na svjetskom nivou. Rukomet i fudbal su jako dobri , ali ova 3 sporta razvaljuju. Samo mi imamo sjedecu odbojku i sportove bez mozga.. tipa judo i karate. Tu smo carevi jer to hvala Bogu niko ne prati. Jedva cekam da moja repka osvoji zlato u klizanju :D JEEEEES !
da im sport razbijanje zida glavom mi bi uvijek bili prvi :D
Da ima sport Sranje po klix-u svi bi vi bili prvaci. Debili jedni, cim je djokovic odma mora da se provocira, ne do bog da je muhamed il mehmed, klicali bi svi njegovo ime, mamu vam *** napacenu i neobrazovanu.Stid da vas bude degenerici jedni !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
fina raja :)
veselo :D
Zastopao mu translate :)))))