Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morate da shvatite da je u trenutku kad je Jasmina otisla pod hrvatsku zastavu, u TSBIH vladalo potpuno rasulo, o mladim talentima niko nije brinuo, a sami su u sebe, tacnije njihovi roditelji, ulozili ogromne pare, jer je tenis jako skup sport, te samim time nisu mogli dopustiti da to propadne.Sada kad se stvari pomijeraju i u nasem savezu u pozitivnom smjeru, zasto se ne bi vratili, da igraju pod zastavom zemlje u kojoj su rodjeni..Budite sretni sto je jedan ovakav talenat, koji je btw prosle sedmice osvojila jedan chalenger, odlucio tako..:)
cura je prava tuzlanka i bosanka pa njen otac je teski patriota i uzasno mu je bilo kad su morali otici da zive u hrvatsku jer ovdje nisu marke mogli dobit za razvoj jasmine..ko bi osto ovdje bez ikakve perspektive jos ovaj gore lik kaze najbolje godine potrosila pa ima 20 g moze iducih 6,7 godina razvaljivat..
Tinjići su učinili pravu stvar i zato im želim da im se ostvare i neke velike stvari. Hrvati trenutno nemaju igračicu ovog kvaliteta, osim Martić, i sigurno im se ovo neće svidjeti. A što se godina tiče, Jasmina ima vremena da napravi šta poželi. Samo zdravlja i malo sreće!
@Agassi; jesi li zdrav? Veteranke sa 24 godine?? A Cljisters, Zvonareva, Schiavone, Stosur, Serena Williams?? Sve su one u top 10 i sve imaju preko 25 godina!
Najjači glupsoni su ove neznalice koje pišu da ima \"samo\" 20 godina.Pa u ženskom tenisu su to zrele godine ne mladost, i rijetko koja teniserka dobro igra vrhunski i preko 24-te se smatra veterankom.Monika Seleš je recimo bila najjača sa 17.
Komicni ste, djevojka ima 20 GODINA i IGRA NAJBOLJI TENIS U ZIVOTU, a uprkos tome odlucila da igra za BiH, a vi, NEPISMENI LUZERI pljujete po njoj?? Sta ste vi to dostigli u zivotu misevi pateticni i odvratni?? FUJ, sramota me gdje zivim kad vas citam!
Budala zivi gdje je rodzen, a pametan gdje mu je bolje.
Aman jarabi nase Jasmine . Sigurno ce biti prva na svijetu sto igra nasu zastavu a ne za dusmansku.
Potrošena i iskorištena kao upotrijebljeni kondom i sad ponovo se vraća na našu grbaču.Stop ovakvim ublehašima i dajmo novac i šansu nekim novim mladim talentima koji nikada nisu kalkulisali za koju će zemlju igrati.
Treba je potjerati nazad u Hrvatsku i nju i njene roditelje koji su dopustili da ode kad je bila najperspektivnija mlada igracica u europi i sad kad je potrosena \"roba\" eto je u BiH...e ne ide to tako i VRATI SE ODAKLE SI DOSLA.
nikad ona meni nebi pod bosansku zastavu, da je serena vilijams, potrčala za hrvatskim državljanstvom, sada bi se kao vratila, rođena tuzlanka, sramota....
Bravo Jaca! A za one koji pisu da je \"propala teniserka\": ona ima samo 20 god. i nikada nije bila bolje plasirana na WTA listi! Bas je prosle sedmice osvojila challenger.
Nemojte misliti da Hrvati ulazu neki veliki novac. Dobila je besplatne uvjete za trening, trenera koliko znam i besplatni smjestaj i hranu u Splitu. Naravno, u ovom slucaju profitirala je BIH a razbit ce Mimi uskoro njihove prasice Ajlu i Mierjanu, nemate pojma kakav je mala kapacitet.
svaka čast, otišla odavde iskoristila hrvate da napreduje i sad se vratila da igra za nas.. dobili smo besplatno obučenu vrhunski igračicu :))) pojedite seeee
Činjenica je da ko god ne može igrati za neku pravu državu, dođe da igra za državu u raspadu. Tako i ova mala. A vi, male đoge & bakiri & šagolji sa www.kan.dahar-x.com, serbez opet izbrišite komentar, nisam se drugom ni nadao.
Činjenica je da ko god ne može igrati za neku pravu državu, dođe da igra za državu u raspadu. Tako i ova mala. A vi, male đoge & bakiri & šagolji sa www.kan.dahar-x.com, serbez opet izbrišite komentar, nisam se drugom ni nadao.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org