Iznenađenje na US Openu
0
Ispala Ana Ivanović
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Unesite\", ne kaki. ja sam Srbin pa se opet slazem sa svim ovim komentarima. Pukla jei trenutno nema pojma s tenisom
sta je bre turci sta ste se upalili kao hodzino dupe posle ramazana. Ima li kakva balinkura ili kakav sunetar sa vasih prostora da igraju na US Open-u?
Kakvo iznenadjenje? sve cestitke ukrainki ,jedino iznenadjenje je odakle ova napuhana medju prvih 11 na WTA ranglisti. Katarina Bondarenko s povredom je uspjela da je savlada, to sve govori o kvalitetima ove napuhane, zgadilo mi se je ono njeno come on nakon nekog dobivenog poena a uz to ono gicanje ko da ju je obad ujeo.
Verdasco je kriv za sve heheh ...
manje asikovati a vise trenirati:)
Ma kakvo iznenadjenje???Ova je pukla nakon osvajanja RG amo tako... Pa nijed prosla niti jedno cetvrtfinale u zadnju godinu i po, osim na dva turnira...Raspada se
ovo nije uopste iznenađenje jer je ana vec dugo van forme...i
mala osim dobre gu.ze ti nemaš pojma...zato dijete drago alat u ruke kao i ostali tvoji sunarodnjaci....