Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski sport je miljama daleko od nasega po rezultatima....jedino nase svijetlo je Lana Pudar, ako i ona ne ode plivati za drugu drzavu koja ce joj sve omogućiti, jer obećanja Novalića, Karićke.....su na dugu stapu!
Hrvatska politika je jedan od glavnih razloga za nase stanje u BiH. Ne razumijem zasto bi isao u Hrvatsku, a ne u neku zemlju koja je vise fer prema tvojoj zemlji ili je bar neutralnija.
Bravo Borna i bravo susjedi! Neopisivo mi je drago sto je Borna pobijedio! Momak je razbio sve!
Ovo jeste malo iznenađenje ali ne i preveliko, Borna je odličan teniser, 2018. je bio 12. igrač svijeta nego je prošle godine imao problema s povredama.
covjek je svojevremeno bio 13 na ATP rang listi, tako da ovaj rezultat ne treba posebno cuditi. povrede su ga dosta unazadile u dosadasnjoj karijeri
Halal ti vjera majstore, haman pola ATP 20 liste izbacio..
Realno pripada Top 50. Povrede su ga unazadile.
Kakav top 50 😂covjek je bio 12.ti na svijetu prije ozljede..igra mu se nije nimalo unazadila samo ranking
@enah, realno top 10
Pisac, je li iz Hrvatske?
Bravo majstore!
Mali je sve iznenadija. Koliko medalja sa EP , pa ovo. Šlag na tortu.
Svaka cast! Nek je sredio onog ljigavca Tcicipasa...
Bravo momak,al su ga zeznuli sa peharom(vazom) ja dekoracije.. svaka castjos jednom poslidao je strasne igrace
Mislim da mu je to sporedna stvar, više mu je draža novčana nagrada
👏👏👏👏👏👏👏👏
Svaka cast Borna, sve cestitke
Cestitke!