Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si mu se nagovorio.... xD
I ja ne volim Govnaka Đoku. Seljačina, tenis je plemeniti sport. Njegove psovke,ponašanje,arogantnost,njegova gluma da je "đoker" je ogadila mi bijeli sport. Osim toga tenis nije za cigane.
na kog li je onaj djokovic nako garav da mi je znat, a kazu da su srbi arijevska rasa, hehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rece decko kojem je otac jedan od najbogatijih ljudi njegove zemlje. Licemjerno je ovo...meni Gulbis nije mrzak bas zbog te lude glave ali sta je sve "izvaljivao" u zadnje vrijeme...pomalo idiotski.
HAHAHHA GULBIS JARANE DESI STA IMA OSVOJIL SE KAD STA HAHAHHA HAJDE NA PIVU JA CASTIM HAHAHHAHA
sada ce sve bosnje da kazu da i oni ne vole djokovica...rugaj te u pljuj te jadovi...to vam ide za rukom.samo im daj malo povoda.
sigurno je Noletu krivo sto tako mislis o njemu :D e moj Gulbis , barem udji medju prvih destet pa onda pricaj ! i da R.N. je gigant trenutno ggcgcg :D
pa dobro...nista strasno...kad si broj 1 svaka budala ima pravo i potrebu da nesto komentira :)))))....djokovic je prosle sedmice u srbiji otvorio dva vrtica koja je finansirao...morao biti dva dana da se slika sa djecom i onda se neka debilcina javi da nesto komentarise
Nemoj da neko misli da su djokovic, djeko, modric i ostali sportisti neke dobrice. Oni su clanovi unicefa i bave se humanitarnim radom pretezno zbog toga sto budu oslobodjeni jednog ili citavog dijela drzavnog poreza. Naravno da ne umanjujem njihov humanitarni rad, ali eto.
U teniskoj sili Australiji, tenis je sport primitivaca!!!
Pa izgleda kao derpe a zgadio mi se kad je dosao na noge pravoslavnom fundametalisti miloradu! Iskeeno,njegova publika je seljacka i na teniskom placu se ponasaju kao na stadionu! Deru se,urlaju,galame,pravi divljaci i mnogi novinari im se zbog toga smiju a i taj isti teniser ljubi neko drvo kad pobijedi! Valjda kad je odlagao vatru pa mu ostala daska!!
Evo novog heroja za Bosnjake,Bosance,Bosance i Hercegovce,muslimane ili kako se vec zovete. Jedva cekate da pljujete po Srbima... Hahahahaha Smesno...Zalosni ste...
Sta ti bre jeremija trazis ovde?bezi bre u sumu rumunsku odakle si dosao bre!A mi znamo ko smo?mi smo oni sto ce vam uskoro jebati kevu bre!!
Pa ne znate ko ste!To je problem. Samo znate da pretite,a kad treba prsa u prsa,odma bezite i posle kukate kako ste zrtve!
ahaha hajoj pa LJUBOMORA je stara pojava od pamtivjeka je trovala budale .....dok necrknu
Đoković - Gulbis (međusobni mečevi) 15.03.11 Indian Wells 3. kolo 6-0, 6-1 02.11.10 1. kolo Basel 6-4, 6-2 06.01.09 Brisbane 1. kolo 6-4, 6-4 01.08.08 Cincinnati Četvrtfinale 6-3, 6-4 03.06.08 Paris Četvrtfinale 7-5, 7-63, 7-5
Kad vidim Đokovića, ko da gledam prosječnog Turčina :) Bez zajeb :)
A kako to izgleda prosjecan Turcin? I koja je to razlika izmedju Srba i Bosnjaka ovako fizicki gledajuci? Aj malo pojasni to, konstatuj.
Visok, mršuljav, usko lice, obrazi malo upali, gusta crna kosa, ukočen pogled, zeznut osmijeh, brkovi neizostavni.. što se tiče karaktera prosječni turčin je faca, glavni u društvu, njegova je zadnja. a i malo nacionalizma nije na odmet.. gledaj Polata malo češće ;) Đokoviću još samo brkovi fale
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ima li drugačijih primjera? Naravno da ima. Iskreno, takav sam ja, nepromijenjen, bez obzira na bilo šta oko mene", završio je Gulbis Hvalite me usta moja kada selo neće...
pakšu
mirza sa parkinga!!!!! iz svlacionice!!!!!! ratatatattatatat
Djokovic je politicara!!!