Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo tako momci .. svaka cast
Zašto ovo nije na naslovnici?! Bravo momci!
opet ljubomora malo proradila ha? \'\'Sve cu oprostiti samo uspjeh ne\'\', by Balkan
Dzumhur i Basic su veoma talentovani ali od njih (kao i Burgiceve) nece biti nista ako ih neko iz inostranstva ne sponzorise...voz brzo prolazi
\"Džumhur će će ovim rezultatom popraviti svoj dubl ranking za 160 mjesta \" Najjaci si xD,nek ste ove neprijatelje pobijedili
Koji crni prvak Evrope, dječiji? Na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni koji iz juniora uspiješno pređu u profesionalce. Ovaj po svojim izborima je već odustao.
polako - ovo su ipak nebrušeni dijamanti ;)
Ne znam bas da se moze za prvaka Evrope reci anonimus.
I šta i ovaj talent već završi samo u parovima? I to na turniru od pišljivih 10000$? Anonimusi pobijedili anonimuse, kako interesantno.
Bravo dečki!