Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Svasta\".. nemoj se petljati ni komentarisati stvari koje ne znas.. Nekad je bolje presutjeti.. Samo mi je zao sto se svi skrivamo iza laznih nick-ova :(
Nema greske ovdje. Roland Garros je naziv za cijeli sportski kompleks sa terenima. Stoga nije pogresno reci da ce se Otvoreno prvenstvo Francuske (French Open) odrzati u Roland Garossu.
\"French Open će se održati od 22. maja do 5. juna u Roland Garrosu.\" De nauci sinko, da je \"Roland Garros\" (otvoreno prvenstvo Francuske) ime turnira a da ce se turnir odrzati u Parizu. Svaki dan ista prica na sa-x. Blamaze oko osnovnih stvari u sportu a i drugim oblastima.