Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi hocete zajednicku drzavu samo bi budala pristao svama mozda bih i mesic mogao malo procitati po ovim forumima nekazem da morate da volite djokovica ali mrznju koju ispoljavate i nazivati vlahom i olos muslimanska sta radi kontroliseli taj forum?i posle se ljutite kada Srbi pevaju o mladicu vi uopste niste realni vec ste okupirani bolesnom mrznjom vi nemate ni jednog sportistu dase radujete a Novak je u finalu najjaceg turnira na svetu i u ovoj godini osvoijo 12miliona dolara samo na premijama od turnira a gde su sponzori i reklame i vama nepreostaje nista drugo jedva ste mozda i taj kompjuter kupili i sta vam preostaje osim mrznje?
dobro je, bio ga je stego vl.ah
Naprijed Djole!!!!! Cijelo Sarajevo uz tebe!!!
U cetvrtak smo se bi izgrickali m.uda zbog pobjede nad Federerorm,juce smo poceli od muke grickati s.upak i danas nam nastavljaju agoniju.Sta radenod nas z.lobnih balincadi.S.rbijanac,S.rbin,Republika S.rpska,to ti je jedno te isto,ma gdje god bili.A b.alince je unikat,genetso s.mece i kao takvo prepoznatljivo gdje god bili.Niti su T.urci,niti A.rapi niti i.slamisti,jednom rijecju b.alincad.I zato nam je bolje da negledamo nastavak,nego kao Zabradjena Emina poslije vecernje muze krava pogledajmo snimak
Прелијепа насловна слика.Браво Ноле, Србија у Срцу. Волимо те и подржавамо сви из РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. Нек цркну душмани од зависти, ништа им друго и не преостаје, нек се једу изнутра. Ајмо браћо СРБИ запјевајмо ону нашу: \"У бој, крените јунаци сви Крен\'те и не жал\'те живот свој Цер да чује твој, Цер нек види бој Река Дрина - славу, храброст И јуначку руку српског сина.\"
\"Namjerio se junak na junaka!\", što bi naši stari rekli... Epska borba...
Zastava Republike Srpske Krajine na tribinima.... a oluja im prekinula meč.
Čuj French Opena.. svi normalni pišu Roland Garrosa.. a jok vi ćete French Opena..
Nema veze hoce li Novak izgubiti ili ne, vazna je slika -:) Hvala sarajevo-x, ovu jos nemam, bas je cool !
Najjače mi je kad gledam na eurosportu, onaj srbijanski komentator vazda nađe razlog zašto Đoković izgubi poen. Nikad, ama baš nikad nije rekao da je u pitanju manjak koncentracije, manjak skilla u određenoj tehnici, već je uvijek u pitanju manjak sreće ili uvjeti na terenu. Upravo identičan stav ima i Đoković, i upravo zbog toga ne navijam za tog derpaša, a ne zato što je Srbin. Kad bi imao malo manji ego, možda bi mi i bio simpatičan, a ovako fuj... Federer je za njega gospodin ;)
A Zivko Josilo vonja na srbe!!!
Novak Djoković je previše mlad čovjek da je nekom mogao nauditi u ovom neželjenom ratu, Novak Djoković je želio da bude šampion još kao balavac od 7 godina, Novak je i danas pokazao koliki je čovjek (kad je Rafi priznao poen koji je sudija ukinuo nakon obilaska traga), a pogledajte i link koji je barem simpatičan..Pogledajte link: http://www.advance.hr/video/v/novak-dokovic-sa-7-godina/
Novak Djoković je previše mlad čovjek da je nekom mogao nauditi u ovom neželjenom ratu, Novak Djoković je želio da bude šampion još kao balavac od 7 godina, Novak je i danas pokazao koliki je čovjek (kad je Rafi priznao poen koji je sudija ukinuo nakon obilaska traga), a pogledajte i link koji je barem simpatičan...
Ja sam musliman i navijam za Noleta. Naprijed Nole! čekam lovu na listiću, a Novak ce po go zna koji put da ispuni zelju i u sportskom i ljudskom smislu :)
Najjace kad dodju bosanski vlasi i kazu \"nas\" teniser ili \"mrzite naseg igraca\" hahahahahahahahaha
Da ti humanitarnu posaljem?? hhhahahahahaha Ruljak jadni, usmdjeli!!! :-)
Nije vazno da li ce RS biti drzava ili ne! Vazno je da u RS ne postoji ni jedan jedini smrdljivi muhamedanac! E to je bitno peroguzi islamski!