Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj genijalac. Što ne volim kad se neko pametan pravi, a to nije. Fino u tekstu piše da je pauza napravljena pri vodstvu Ferrera od 2:1 u drugom setu. Ako je ukupno ovaj uzeo 5 gemova, znači da je nakon pauze četiri. Što znači da u članku nije greška, već da se ti praviš pametan i ne čitaš. Mislim, ima klix svojih grešaka, ali nemojte ih tražiti ondje gdje ih nema.
godila Špancu koji je u nastavku meča prepustio još samo četiri gema Nijemcu, te u konačnici slavio sa 6-3, 6-2 u preostala dva seta. 3+2 = 5. Jedan iz matematike (1).