Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo lave nas.Još jednom veliki pozdrav za komentatora na SK1.
bas.... koja razlika komentatora sk i eurosporta jbt naklon do poda sportklubu!
Usput pozdrav i za raju sa ss.ba
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
PA BRAVO CARE! KAKVA IGRA U DRUGOM I TRECEM SETU, SLAJSOVO, DROP SOTOVI, PA JADNI KUKUSKIN OD DOHVACANJA PESKIRA SE IZGUBIO. I ON JE MORO MJERIT PRITISAK KO NADAL, I NA KRAJU NA HAPARATE. BRAVO MAKINJO, SVU SRECU TI ZELIM
Jadni kukuskin leti po peskire ko corava kokos, vala damire nemoj i raonica ovoliko brate, da jos i njemu mjere pritisak
A vala Damir cim zeljenu majicu obuce bolje igra xd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko je zaradio?
....Nezgodni ovi likovi sa Balkana...Đoković,Raonić,Džumhur....i baš lijep osjećaj... :-)
Daj ba mali što si se raspucao toliko? BRAVO, BRAVO SINAK!
Ponos nacije. Bravo!
Bravo Dzumi,jbg ja zaspao u prvom setu
Dzumi lakes hajd sto pobjedis,al ne salji ljude na aparate :)
tooo dzumiiiiiiuu
Aferim momcino i svaka cast!
too dzumhoo. Samo bismillom!
Može se onaj Raonic dobiti samo pravu taktiku mora izabrati...da mu poeni sto duze traju. I mora mu ritern biti na nivou i nadati se da ovaj nece imati svoj servis dan...Uglavnom sretno Dzumi i dobro se psihicki odmori prije meca.
Bravo za Džumhura
Da nas je onaj sipljivi Bakir zastupao u Majamiju, napustio bi meč radi džume, oikolo bi imao hrpu savjetnika a na tribinama gomile plaćenih navijača uglavnom penzionera. Sudiji bi obilato nudio IMT, a BH telekom bi sponzorirao meč sa nekoliko miliona dolari. Ljekarski tim bi predvodila vjerna i energična Sebija.n Na kraju jedva bi koju lopru prebacio preko mreže. A u BiH bi poslije pričao kako je on sviju tamo RAZVALIO i da su bježali od njega po terenu ko od LAVA !!! :)
@fantom slobode - kako nije??? Eno već mu pišu čestitku za maloga. Samo da nebude kao kod onog slijepca rešidada!
kako je samo lijepo kad pročitaš makar jednu pozitivnu stvar ovdje kod nas :)
Kako se "patrioti" javljaju cim krene da dobija... Jbn bosanska dvolicnost!!
Šta sam napisao ? FENOMENALNI ! I šta još ? Ide među 25, što da ne , jer on je to zaslužio. Ako još jedmom pobijedi eto ga među 8 na mastersu ! PROTIV NJEGA NI LJEKAR NE POMAŽE :)