Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, to je pravi muskarac :-)
Federer, navijamo za tebe! :)
@ares kane Da malo vise pratis tenis znao bi da je Mirka bila top 100 igracica (oko 80. pozicije) i da je prekinula karijeru zbog ozljede.A takvi sigurno ne rade u pekari,u svakoj tenis skoli na zapadu mogla je udarat lopticu s djecom i hiljade eura mjesecno zaradjivat. Pronadji slike kako je izgledala prije 10g,otkako je s Rogerom izgleda kao Rosanne.Ako su kile mjerilo srece onda je prilicno sretna s njim
Sr-bine klocu jedan, Mirka je porijeklom Slovakinja.
ako ga nisam zamjenio s nekim, na wimblendon-u sam bio brži od njega
МИРКА, Мирка, Мирка -чисто СРПСКО име, а не Минке или Медулинке. Зна чојек шта ваља.
Federer OI - No.1
Ja pročitah Minku. Moram još jednu kavu da dođem sebi.
@objektivno koja si ti pačenica :-D mogla je ona imati k.ura.c bez Federera, radila bi po kakvim fabrikama 24/7 ko i sve balkanke po evropi ili bi čistila kancelarije...a ovako sjedi lebe da te jedem...uživa ko princeza a bogatija je nego princeza!
Sumnjace genocidni, ti sa Djokovicem imas veze koliko i ja sa umjetnoscu starosjedilaca Australije, dakle nikakve. Samo se blamirate bzvz. Ako postoje neki ljudi full operisani od sporta, to ste upravo vi genocidlije iz Dodinog rezervata. Ne mozes se nazdrat slanine pa ganjat loptu, ne ide to.
Naj veci uspijeh BiH 24% olimpijace xe biti ako Djokovic ne osvoji medalju.Kad ne mozemo mi neka ne mogu ni nasi pretci
22 750 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. POZDRAV! WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Ali nije ona s tobom. Mogla je imat i vlastiti zivot,mladost je svoju potrosila u avionima,hotelima i tribinama prateci tebe i brinuvsi se o tebi kao o balavanderu kakvom.
Mirkaaa, ljubavi jedina moja tiii... Ko te sada dirkaaaa, i ko ti pod prozore dolaziii....
Bogme i ona kad je srela tebe. Kako god je pogledam, nije mi nesto.