Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roger Federer je najbolji svih vremena, svaka cast kralju. Ja sam tvoj fan i znam da ces porusit samprasa,znam to. Pratio sam cijeli meč makar sam bio strasno umoran i to je dokaz kolko te obozavam. I ja sam se bacio na pod kada je zavrsilo. THE KING OF TENNIS IS STILL ALIVE!!! COME ON RRRRRROOOOOOOOGGGGGGGEEEEEEERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravoooooo rogerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ......tako mi je drago zbog tebeeee.........roger i nadal su najbolji :):):):):):):)
Bravooo Federer! Nije jos vrijeme za kraj tvoje karijere ;-) @korn,naravno da mu je drago i da mu pobjeda znaci...pa pogledaj samo kako se raduje, k\'o da je osvojio prvi a ne 13 Grand Slam ! Ako ti idu na neku stvar, nemoj pratiti tenis!
FEDERERRRR bravoooooooooo bessttttt siiiiiiiii. Nasamo se da su oni porazi iza tebe zelimo d budes opet najbolji
bravo majstore, samo tako nastavi najboljiii si
svaka cast!!! mada bi finale bilo puno neizvjesnije da ga je igrao sa nadalom...
Fed is back in busines
federer je kraaaaaaalj..rafa ce bit najjaci kad bude jos malo sikusniji.. FEDERERERERERERRERERER
Ma znaci ti kurac, hajde ne seri vise i ti i Rafa ste mi se popeli na kurac. Vrijeme je da pocnu neki levati da igraju tenis...
Bravooo Majstore...