Iako je izgubio od Murraya
31
Federer ukupno 300 sedmica na broju 1
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je najbolji...
Tako je Pero!!!
NOLE GA SKIDA DO KRAJA GODINE....G A R A N T !!!
joj izvinite, ja sam pogrijesio.ovo ce mi biti lekcija
A nas Djumhur,koliko je on sedmica iznad 200 mjesta
@Mustafa, nisi informisan. Prije nego sto odlucis nesto da napises, procitaj malo statistike, pa ne lupaj po Klix-u k\'o Maxim po diviziji. Do kraja godine Fedex brani 3000, dok Nole brani tek 580 bodova. Znaci, i ako Nole odluci da ne igra u Bazelu, sve osim pobjede Fedex-a bi znacilo da on gubi tih 500 poena prednosti i onda Novak prelazi u vodjstvo. Nole iz Bazela brani tek 120 bodova, ulaskom u polufinale turnira. Do kraja se igra godine se igra jos nekoliko turnira na kojima ce obojica igrati, i vjerovatno ce neki medjusobni dueli da odrede ko ce biti broj 1 na ATP list. Stoga, utuvi u glavu da je znanje krhko i da trebas o nekim stvarima da se informises prije nego sto das priliku svima na forumu da ti se smiju.
Jos malo ce ovaj u penziju,a onda se nastavlja vrijeme najboljeg-DJOKOVICA,pa ce on da obara sve Rogerove rekorde!
Jesu bolidi, ali covjek je 300 sedmica na broju jedan
MUSTAFA dragi, ne lupaj gluposti majke ti tvoje, tj. Ti se informisi
Jes vidjo srba majku im
glu.pko novinarko, nije mu se djokica primako na 200 bodovo, vec je jos vise odmako, buduci da je razlika bila manja, al kako brani djokovic bodove, bez obzira sto je osvojio, dobio je manje bodova od federera. de malo to se informisite,haj zivi bili
gigant, kralj, veličina... ovaj čovjek je moj idol.
ahahhahahaha koji ste vi bolidi na Kliksiću hahahahha čuj 300 sedmica na broju 1 hahahahha