Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivanisevic nije imao nista osim servisa? Ferrer nema nista osim upornosti i dobrih zivaca? Macak moj, odavno se nisam ovako slatko nasmijala. Pusa, ne da tebe Veronika nikome. :)
opet ni riječi o domacem decku iz Hercegovine
Onaj Isner, da nema onako jak i precizan servis, po kvaliteti igre ne bi bio ni medju prvih 100.
Pa i servis je sastavni dio tenisa. Barem tako piše u pravilima igre.
Ti rodjace, em nisi shvatio poentu mog komentara, em volis da se pravis pametan. Ko je rekao da servis nije sastavni dio tenisa? I kad vec gledas u pravila igre, daj majke ti vidi jesu li i forehand, backhand, return, drop shot, passing shot i ostali marifetluci sastavni dio tenisa, jer je Isner u tim segmentima igre u najboljem slucaju prosjecan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
federer https://www.youtube.com/watch?v=4EfG6M4jH-Q