Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jednom je dokazao da je kralj tenisa.Gledao sam mec Benetau je bio dobar al nije mogao do kraja.Federer do titule.Svaka cast majstore :)
Ni kao čovjek ni kao sportista naložena srbenda Djoković, Federeru nije ni do pertli.
Svjetske sile na celu sa Amerima kojima smo do nedavno lizali s.upak urotile su se protiv nas b.alincadi ,namjestajuci zrijeb da u ponedeljak mi svi zlobni b.alijaci sa kockastim glavama,izduzenim vilicama i balama ispod nosa moramo svim srcem navijati za S.rbina Troickog ne bi li izbacio svjetskog broja 1 koji je ujedno inajveci poraz BiH sporta na 24%.Sa prasnjavim i.konama na tavanu i a.lahom u ustima navijajmo za naseg predtka u borbi protiv isto naseg predka
kakve h.odze nisu oni ovako podkovani veze odze nemaju...da su odze bile malo pametnije ne bi nam se desilo sto nam se desilo... ovo je prica koja se krila jos odlukom Srpske akademije znanosti...mada da se razumijemo vecina SRbijanskih srba nema nista zajednicko sa vecinom Bosanskih Srba Srbijanski Srbi su Slaveni...Bosanski Srbi su Vlasi i kao cjelokupno Rumunsko stanovništvo ne pripadaju BIJELOJ SLAVENSKOJ RASI a te tvoje nake odze...one ba samo gledaju sta ce poturiti sta podase da opce...nemaju oni veze sa ovim stvarima ;-)
klošaru ulojeni i usvinjeni, s obzirom da si nepismen probaj nekako pročitati tekst, dakle Federer i Mandela: http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2011/09/Features/Federer-Mandela-Most-Respected.aspx
Seljačino usmrdjela servo četnička, raspitaj se malo o \"The Roger Federer Foundation\" i ustani prekrsti se kad pominješ Federera. Ono nedonošče od Djokovića mu ne može prati loptice ma kakav rezultat bio, Federer sad ima druge prioritet u životu a i dalje je vrh vrhova.
ARES KANE, nesrecnice, nemoj to vise nikome reci to, sto si ovde izvalio-la? Ima duso moja jos knjiga sem odzinih zapisa, procitaj nesto nece ti skoditi.
Steta sto se Kiseljak open ne odrzava jednom mjesecno,mi b.alijaci bi bili neprikosnoveni.Cijeli svijet smatra da mi b.alijaci nismo ni za stale.Dokazimo im suprotno,svi kao jedan
ne zaboraviti...uciti djecu VLASI su dosljaci sa Turcima koji su ih doveli u Bosnu da sluze Bosansku gospodu!!! zato vlasi prije rata i jesu živjeli po najvecim sumama, brdima i planinama,,,bili su čobanski i seljački narod... dok su u svim gradovima,kasabama,naseljima živjela Bosanska gospoda islamske vjeroispovjesti... a vlasi su žudili za bijeloputim gospodjama,njihovim cerkama...gledali su u njih kao moreplovci u zvijezde...bili su njihove želje,njihovi snovi...nedosegljivi a tako sjajni i taj KOMPLEKS je samo rastao iz godine u godinu...dok ne bi eskalirao u potpunom VLAŠKOM TURBOFOLK PLESU KRVI.
Sad mi pametnjakovicu objasni cime je to federer pokazao da je veliki covjek? Kao tenisera ga mogu postovati i postujem, ali kao covjeka, nemam nikakav razlog. Jadna vam majka kad vi morate navijati za nekog svajcarca ili spanca! Mjere nema koliko ste bijedni.
Jos jedna osoba iz republike smrdske koja zivi u 15. vijeku. Tuzno ali istinito.
@Oj livado Za tebe nije internet, portal, komentarisanje itd...Vidiš li da uzdišeš za svojim romanijskim kravama, idi čuvaj ih, čezneš za njima..Vjeruj biće ti bolje, i tebi i svima nama!
Pokazao da je najbolji ! Da je on mlad kao Djokovic ne bi mu bilo ravna opet kao sto i nije bilo u njegovim najboljim danima.
Nakon katastrofalne sedmice za BiH sport zbog pobijeda S.rpskih tenisaca,konacno i jedan ogroman uspijeh zbog poraza Janka Tipisarevica.Vratio se osmijeh na nase kockaste glave sa izduzenim vilicama i balama iz nosa.Sa prasnjavim i.konama na tavanima od predaka i sa a.lahom u ustima ,uz rakiju i prasetinu klicimo S.rpskim protivnicima,da ne dodju do finala sto bi bio do sada naj veci uspijeh BiH sporta na 24%,veci i od prvaka u popularnoj sijedecoj odbojci.Svi kao jedan,mi n.akaradna balincad prepoznatljiva u svijetu,mi koji nas i izvorni I.slam smatra genetskim o.tpadom sa cistom H.riscanskom krvi u sebi
Pocistice te Djokovic ko prosjak cenera....