Zbog svađe sa sucem
0
Federer kažnjen zbog psovanja
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federer je jedan veliki gospodin i kada gubii i kada pobjedjuje !!! I msm ovo je prvi put da on to uradii i zaista je bilo opravdanoo to sto se svadjao sa sudijom ... ko je gledao mec zna o cemu pricam ... jer DeL Potro ne smao jednom nego svaki put je trazio chalange nakon 2 ili 3 minute, prvo se iprica sa sudijom pa onda trazii !! a tim je krsio pravila ... prema tomee, sta ako je opsovao, pa mora se brate mili i njemu jednom omacc i to je za covjeka
@. pa treba bit gospodin i kad se gubi...lako je kad pobijedjujes...bit gospodina jest uvijek bit gospodin a ne kad ti dodje onda seljak
Federer je gospodin kad pobjedjuje, ne i kad gubi. To je pokazao dosta puta, ali i dalje o njemu i njegovom galantnom sportskom ponasanju svi pisu hvalospjevove, dobiva nagrade za ponasanje na terenu itd.
federer je gospodin...cuj on da psuje ovi sigurno nesto pogrijesili...buhahah gospodin
Ne vjerujem u Boga.
jarane...sta ti lupetas boga ti???
Mima je 100% u pravu,samo malo razmislite;) Jesu ga puno i kaznili,ajmo da i mi sta saberemo za njega!
@Mirna Oči moje lijepe, padne li ti pođahkad naum chuna na sabahu? =)
ovako se zovem, ovco jedna...ekavicka!!!
samo jedna mala konstatacija,doticna se zove VERA ZVONAREVA cemu ijekavica u imenu ruske teniserke mislim stvarno NIDJE VEZE!!!
steta, kako ce skupiti 1500 dolara??! :)