Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogromannuspijeh BiH24% sporta je ispadanje tenisaca nasih predaka Cilica,doknje ogroman neuspijeh prolazak tenisaca nasih predaka Djokovica.Sa prasnjavim i.konama na celu i sa a.lahom medju zubima navijajmo za domaceg tenisaca iz Argentine da pobijedi tenisaca nasih predaka
Drogheda - Shamrock 2/2 ! Dojava je prošla kako sam sinoć i najavio (dogovor klubova). Ne kladim se, ali hvala svim ne-muslimanima koji su pratili. Sutra nova free dojava. Opeljušite kladionice.