Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Go Federer --- Sutra ako pobijedi, njegovo mjesto je No 2. Naravno, on je uvijek bio i ostao broj 1, bez obzira sto je trenutno broj 3 na ATP listi :D
Je li uspio prici Nadalu dovoljno da sutra preuzme 2. poziciju? Nema sta, jos jednom je dokazao da je najbolji teniser svih vremena !!!
Jesu li i Janku i Delpu smetale plave podloge? smrdljivi Novak i Nadal, samo se oni zale... Sretno Roger, sutra pobjeda i ponovo ides na mjesto br. 2, iako si bez obzira na atp tabelu NAJBOLJI IGRAC U HISTORIJI TENISA! Maestro RF!