Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najdraži mi je zato što ne gleda u nebo, ne nosa krstove i amajlije, nije sujevjeran. Pogleda ženu i djecu i to je to.
NAJBOLJI IGRAC TENISA IKADA
I Murray oderao Vlaha, mashala
joj sine koji mec.. :D cak sam ikindiju propustio zbog njih... al strasan meec... svaka cast obojjici bgm :D
Najbolji je..!!! :)
dovoljno je samo reci Roger Federer :)..ostale rijeci su suvisne..
federer porazio * del potra nije ga dobio dobio je nagradu i vjerovatno ce dobiti zlato ili srebro, nece dobiti del potra na poklon
Jao sklopa recenice u naslovu, majko moja mila! Ponekad stvarno imam osjecaj da se ovi novinari za.jeb.avaju i da namjerno ovo rade da bi mi (stoka) komentarisali, jer stvarno prelazi vise granicu tolerantnog. Svaki treci ili cetvrti naslov je takvog sklopa, da covjek stvarno ne zna sta je napisano i pored onih slova i rijeci... Odron! A mec... Antologija teska, uzivao sam u svakom gemu!
MAJSTOR, GOSPODIN, IGRACINA!
Svaka cast Del Potru, strasan mec. Jos da Murray otrese idola bosanskih vlaha i bice super finale.
Ovo je bilo gusto