Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao bas sam iznenaDjen..ja mislio ove hamse ce pobijediti... a da je bilo nesto kao trka u nanulama oko dzamije ,sigurno bi hin hina ova nase pobijedile !
Kakve god da su, nase su. A sta ste vi kriticari postigli u zivotu osim sto kenjate sa komentarima? One makar igraju za reprezentaciju jedne zemlje, kakva god da je.
Nase djevojke su premlade i ocigledno neiskusne. Gdje su starije igracice?
A slike reprezentacije moja majko. Samo im je još bojler falio da se slikaju. Ja mislio ovo nekakve turbo pjevaljke.
svaka cast cure na borbi u singl mecevima ,ipak trba odigrati sa tako jakom ekipom sa prilično dobrim rezultatom
ipak je ovo kjafirski sport i nije za muslimanske djevojke
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
joj hoce bit komentara na ovu sliku :D ovo pratim obavezno :D
znate ledja okrenuti na slici, a ne znate igrati!