Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cest Damiru. Samo naprijed !
Sad stisni Damire, još samo 12 519 poena.
Kako ovo, nije mi nikako jasno. Mi smo klub sa tradicijom, imali smo toliko reprezentativaca u bivšoj Jugi, treniramo sa svim mogućim kategorijama igrača i dan i noć. I onda se pojave ove sarajlijice niotkuda i nas niđe nema i o nama niko ne piše. Jbm ti sarajevo i ko ga izmisli.
Kao što rekoh mališa će za par godina dogurati do kvalifikacija GS turnira, a onda možda čak i u glavni turnir, što bi bio ogroman uspjeh za ovako malu i zaostalu zemlju u svakom smislu. Bravo Damire!
bravo malisa, neka te, mic po mic. stipu papke sto te porede sa Noleteom, taj decko je wunderkind i ne treba da bude uzor jer to su nedostizne visine. ti ako doguras do top 200 i ikad udjes u neki grand slam vec si uso u legendu.
Jel ovo onaj reketas iz Stranke ZAgraBiH. Daleko ce dogurati sa Harisom, Jerlagicem, Orucevicem i TV1
Nova greška ovog portala, Damiru nisu ubrojani poeni sa turnira iz Cividina koji je osvojio, sa tih 18 poena bio bi oko 275. mjesta. Nakon Davis Cup vikenda Damir odlazi u Brazil gdje će po prvi put u karijeri nastupiti na turniru iz Challenger serije zahvaljujući svom rankingu na ATP listi. Do sada je na Challengerima nastupao na osnovu pozivnica. Bravo Damire i samo naprijed.
baloteli je moj najomiljeniji igrac. zna igrati fudbala i vole ga zene. bas bi ga voljela upoznati
Naprijed Damire kralju ! ! !
Jel ti krivo što ste najnetalentovanija nacija (bosanski smrdi) na svijetu ? hahahahahaha
Sad kad mali golfa 3 nabavi pa se krene kur.it po čaršiji
He..he.. Bosnjaci ! Damir je fini momak-vec se pohvalio da ima djevojku koja se zove Jelena rodom iz Sarajeva.Poceo kopirati Novaka,tako i treba.Ne mogu se u Sportski dzet set voditi hamse sa ubradacama.Odavno sam govorio \'\'Dodji Damire u Srbiju da te ozenimo Srpkinjicom i odmah ces poceti da napredujes,jer iza svakog uspjesnog sportiste stoji dobra djevojka\'\'. Noletova Jelena,Federerova Mirka itd.
svaka cast,ima mali pobjednicki mentalitet dogurat ce on daleko..samo ako udje u 100 bit ce jedan od najnizih koji usao malisa nas :)
uso ti u mamin loj klizeci sa svije noge ocam
glavno da se o Turcima pise
Jel ovaj lojo ušo u 300. u sjedećem tenisu.
Mogli ste neku ljepsu sliku stavit majku mu !