Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno lave!
ne znam i ne zanima me, Dahijo. usput, sto bas Strasni Dahija nick da ti bude? :)
@strašni dahija Toliko zaostali da RTRS prenosi nocas uzivo Dzumija...Ko je tu vise zaostao?
SRETNO DZUMI,SAMO HRABRO I PODERI GA!!
noc kad bosna nece spavati
gdje se ovo može gledati i kada?
zar nije u 16:00 h
Ko želi da gleda, Džumhur - Kukushkin je pretposljednji meč večeri. Procjene su da će igrati večeras oko 12:30. Sandžak je uz Džumija i BiH!
Sretno Damire! RS
Napred kralju! Steta sto je tako kasno, volio bih gledat. Sretno!
vrati sat
Kad je neko sretan ni u WC-u nije gladan, svoje najvece pobjede ostvario je predajom protivnika, veceras ce izgubit i vec sutra cemo ga nazivati netalentovanim propalim teniserom.
zbog takvih komentara za momka koji zarađuje 150-200 hiljada godišnje otišli su iz bih čilić,dodik i dr. momak sa 23 godine zarađuje što 90% bih kritičara neće vidjeti na gomili za cijeli život. sretno džumi
Podrška za Džumhura, mislim da može dalje.
iemo kralju veceras jako...neka bude ko "Zacin iz Majamija" ;)
Nikad mi nece biti jasno zasto je problem napisati u koliko sati se igra mec
Zato što prije tog meča na istom tom terenu se igra još 5 mečeva i ne možeš unaprijed znati koliko će oni trajati , mogu trajati po 3 sata svaki a mogu po sat , tako da ne možeš biti siguran u koliko će tačno krenuti Džumhur
@Yuri Boyka kako onda pise u 18 sati na nekim drugim sajtovima? Generalno, ni kad su fudbalske utakmice, ne pisu vrijeme pocetka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko moze da nadigra jednog Nadala-a, za njega je, kad stvari stimaju, malo prepreka u svijetu tenisa. Realno.
Sretno zmaju nas :)
Hajmo Damaga pocistit i tog pedera
Sretno razabu...