Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratio sam juce, vodi 5:2 u prvom setu i onda izgubi set. Mislim da je pustio da bi igrao kvalifikacije za quens koje pocinju sad u petak a slijedeci petak pocinju kvalifikacije za wimbledon. Dobra mu plan, a sad ostaje da se vidi :D
Ko sisa Kosice :D. Treba malo odmoriti i pripremit se za Wimbledon.
bio umoran i pustio.jer se nije nadao osvajanju turnira u Aradu.da bih se odmorio i pripremio za bolji i i vrijedniji ATP turnir na kojem moze zaraditi vise novca i poena.
Davno sam ja rekao da se baciš na školu...
OPET KUČI PODVIJENE REPINE KAKO I DOLIKUJE DEBILU KOJI NIKAKO DA SHVATI DA JE POENTA BITI PRVI NA KRAJU TURNIRA A NE PRVI NAGULITI SA ISTOG. POSLIJE OVOG U PITANJE DOLAZI I NJEGOV ANGAŽMAN NOSAČA TORBE SA OPREMOM I LAĐENJE JAJA NJEGOVOM VELIČANSTVU NOVAKU ĐOKOVIĆU INAČE SRBINU.
Ma kakvom srbinu, vi sre turci. Srpkinje bi prvo morale izgubit nevinost sa turcinom pa onda otici muzu. to je trajalo 500 god
a i taj djokovic , nakon Roland Garrosa bi mogao nosat tacne Nadalu ako cemo preser""""t . Uglavnom poenta je da ne treba nikoga ponizavat. Mozda je damir nakon proslog turnira osjetio umor, mozda je namejrno izgubio, ko zna!
dobar je mali, još malo pa će proći u drugo kolo nekog atp turnira.