Komentari (491)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo ko ovdje je svjestan sta je Top40 u tenisu. On je samo nekoliko pozicija od toga da bude nosilac na Grand Slam turnirima. Svaka cast. Vjerovatno jedan od najvecih uspjeha BH sporta.
Dragi moji Kliksovci ne znam da li ste primjetili ali kampanja protiv BiH i svega bosanskog je nasla utociste i na Klix-u. Znaju da je ovo najveci portal pa sve rade i ovdje da nas diskreditiraju. Jeste li primijetili kako se cetnici registruju sa istim imenima kao neki drugi Kliksovci i kopiraju ih i pisu komentare da zavade Bosnjake jedne na druge, npr. krajisnike na Sarajlije, Sarajlije na Tuzlake i Zenicane, itd. Uz to jos imaju i programe kojim sebi nabiju 100 lajkova za 10 sekund
Tu upravo rade i na ovom i svakom drugom clanku. Prave se da su Bosnjaci i npr na ovom clanku vrijedjaju Dzumija. Evo vam primjera: Originalni profil jednog kliksovca: https://www.klix.ba/profil/arjutokingtumi Lazni koji pise cetnicke bulazni https://www.klix.ba/profil/arjutoklngtumi To rade konstantno na Kliksu, znaci 24/7. RADI SE O PLACENIM TROLOVIMA OD STRANE SRPSKOG REZIMA.
Ukucajte na Google-u pojam "paid trolls" da skontate o cemu je rijec. Znate i sami da su mediji najjace oruzje, zato tu i dolaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo .....Samo uzmu pasos druge drzave budi pametan trsi se jada i čemera
Bravo Damire !!!!!!!!!!!!!
JELENA NA APARATIMA HAHAHAH....BRAVO DAMIRE!
hajmo dusmani na aparate. trazite od mame za kafu,a ti dzumi jos jedan turnir ovako dobro i drugi milioncic legao. bravo
Sankt Petersburg. Kako to lijepo zvuci
Prvi ATP je pao, sad samo deri majstore! Ti si pokazatelj mnogima kako se trudom i zalaganjem i velikim odricanjem moze postici mnogo. Kapa dole majstore i uzivanje te gledati.
Jel Damir osunecen?
Naravno
pa zar ti nije mama rekla?
Hvala BHT-u što nam je omogućio da gledamo prenos, najbolji ste.
Kad budu svi plaćali pretplatu možda i bude prijenos.Niko ne voli plaćati,a svako bi da gleda.Ti ako si uredan pretplatnik,onda svaka čast, BHT ti je dužan prijenos,a ja izvinjenje.
@mirabel2 izvinjenje uvaženo.
👍👍👍👍👍 zlobnicima 🖕🖕🖕🖕
Jao kakva mu je zvaljava ona cura...
Čestitke za prvi turnir nadam se da će ih biti kao u doleta sretno veca
Čestitke za prvi turnir nadam se da će ih biti kao u doleta sretno veca
Čestitke za prvi turnir nadam se da će ih biti kao u doleta sretno veca
Čestitke za prvi turnir nadam se da će ih biti kao u doleta sretno veca
Konacno da i ovaj dotjera nesto do kraja