Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLIXOVAC HAJDE PROČITAJ ŠTA SI NAPISAO. (9) Dominic Thiem (Aut) 3.10510. Jo-Wilfried Tsonga (Fra) 2.995....77. (81) Damir Džumhur (BiH) 720160. (139) Mirza Bašić (BiH) 348203. (206) Aldin Šetkić (BiH) 268366. (368) Tomislav Brkić (BiH) 123681. (684) Nerman Fatić (BiH) 37. da slučajno negdje ne nedostaje koja tačkica ili si ti to nama malo zadao mozgalicu
pa ce opet to nadoknaditi, nazadovanjem xD
I da, ponasanje mu je odvratno, cigani za svaki jebeni poen, svadja se sa sudijom, cak i sa protivnikom (Herbert na Wimbleedonu) sto je stvarno sramotno
Da ne bude da nema nista dobro, ima - brz je, borben, ima solidnu anticipaciju, zna fino promijeniti ritam. Medjutim, zbog navedenih losih strana, to nije dovoljno za veci uspjeh.
Dzumhuru fali jaca, puno jaca mentalna snaga, psiholoska stabilnost, samopouzdanje, narocito u teskim situacijama. Fali mu i snaga u udarcima jer njegove lopte cesto idu sporo tako da protivnik ima vremena da se namjesti. Dalje, precesto je defanzivan, igra daleko od terena a tada tesko moze udariti lopticu kako zeli. I servise protivnika ceka previse daleko od terena, i prvi i drugi, kao da mu servira Karlovic. Pretjeruje sa drop shotovima. Servis mu je spor i previse zuri.
Primjer svim mladim sportistima u BiH, ne samo u tenisu. Bravo Damire!
To milioner!
to dzumi kralju!!! rad, red I disciplina kljuc uspjeha!!! samo hrabro!!!
Ako Bog da braco i na prvoo :)
Necemo pretjerivati!
Samo se šalim :D