Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije nas ismijavali bi ga realno, a ovako jbg nase gore list i odmah ga dizemo u nebo On ako u karijeri udje u top 50 treba da se lupa nogom u dupe
Nakon niza uspjeha realno je za očekivati da se nekad desi i neuspjeh. I onis u ljudi, i oni imaju svoj loš dan, i velika podrška mladom i perspektivnom sportisti. Bravo momak, samo glavu gore.
Nedavni ulazak u top 105 tenisera u svijetu, osvajanje naslova Evropskog juniorskog prvaka, odlazak na Grand Slam turnir, ATP Challenger San Benedetto pobjednik, odlazak na Wimbledon. Ako to nisu uspjesi naših tenisera i naših sportista ja onda ne znam šta jeste.
Propo si ko kauč. Rekoh ja da će ga ona njegova rospija od djevojke uništiti.