Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj turnir je prava prilika da potvrdi koliko zaista vrijedi. Trebao bi nastaviti sa dobrim igrama, i jos boljim;. da ubuduce ne gubi od nekih "celendzeraca" i da cesce pobjedjuje one koji su, recimo, izmedju 40- og i 70-og mjesta, pa i one bolje rangirane kad se vec ocekuje da u dogledno vrijeme udje barem u top 50. Ono sto zelim naglsiti je to da bi Damir morao imati kontinuitet dobrih rezultata jer bez toga nema veceg uspjeha. Sretno.
ovoga je šetkić cini mi se nedavno dobio tako da ne bi trebao biti ovaj problem..a baghdatis 5. nosioc na ovom turniru a mislim da ce izgubit od cecchinatoa..tako da za damira je idealna prilika da iznenadi nas opet..
Ispravka,izgubio je od Mirze Bašića ne od Šetkića
Dzumi do finala
Evo mu prilike da osvoji turnir,više je vrijeme da nešto osvoji.
Niko do četvrtfinala i Delbonisa ne voli šljaku tako da ne bi trebalo da bude problema :)
lagano će se Džumi prošetat ovde
Zmaj od Bosne.
sretno po nove bodove. dušmani hajde uzmite od roditelja markicu da odete na kaficu
Meeee