Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivo U mad bro 👍...
Bice jebeno u DAVIS kupu
bravo Ivo
Odlicno zagrijavanje Novaka pred Australian Open.
💘
👏
Mada uglavnom navijam za Noleta, drago mi je kad Karlović pobijedi, inače uvijek nepravedno zapostavljan u Hrvatskoj, pogotovo u vrijeme dok su prednost davali Mariu Ančiću kojeg odavno nigdje nema, a nikad nije ni bio nešto.
Griješiš za Ančića ..! Bolest ga zaustavi a još bi se čulo za njega. Čovjek sada gradi isto tako vrhunsku karijeru kao pravnik. Karloviću svaka čast .
neka je cetnik izgubio
idi ba psihologu spašavaj se zar nemas ni osnovnu školu u glavi pa nerazumijes SPORT je u pitanju nisi na poltičkom novinarskom smeću sport nema sa svinjcem ništa
Govori meni neki glas kladi se na Karlovica, a ja nisam vjerovo...
errorcode@ opterećen si , nisi balavac nedaj se trovat , nema veze sa zdravom pameti tenis i sportovi sa tvojom bolešću, mi ovde dođemo da pročitamo pametne i duhovite komentare a ne nekakve bolesničke kuknjave u vezi zločinaca i ostalih govana.
Karloviccc !!!!
ovaj Karlovic je realno panj sa odlicnim servisom. Ko prati tenis to zna, ali isto tako zna da se dese neki mečevi kao danas, mada rijetko se to dešava , da panja krene a bolji igrac izgubi. Karlovic zna samo servis volej odigrat i nista vise. Dosadno ga je bilo i naporno gledat, ali eto i to se dešava...
mozete vi pricati sta hocete, ali ivo nikad nece biti svijetska klasa kao nole .Vidit cemo ga naredni turnir, ispada odma. A ovo sto je danas pokazo - pokazo je iskljucivo dobrim servisom i igrom na mrezi. Kretanje mu je nula, igra sa osnovne linije kod ovog ne postoji..
mu je majku :))