Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nole je upravo ovih dana (nakon USO) odrzao humanitarnu veceru za pomoc srpskoj djeci na kojoj je prikupljeno 1,4 M$! http://www.alo.rs/sport/53682/Nole_prikupio_14_miliona_dolara_za_decu_Srbije nole stalno donira za pomoc djeci srbije i za crkvu!
na Maoča Openu naš Džumhur će dobiti 500 maraka za svaki mjesec u kojem bude nosio bradu i kratke pantalone
Ne samo sto Djeki Englezi uzimaju,nego su mu i onu d.roljetinu vlasi taslacili.Ajd sto taslace,nego st nasim baHlinkurama i djecu prave
To Nole,rodila mama svog Hrvata!!
Ovi sto misle da Dzeko placa porez u BiH, prvo da kazem da njemu Engleska drzava uzma 50% prihoda, a koliko BiH ne znam tacno.
Nole je nesto sto vi mus... i hrvati necete imati nikada.A boli njega briga on svoje pare upravo nosi zato sto je u monacu mala stopa poreza sto bih svako od vas uradio (naravno da IMA).Bravo nove srbendo velika samo napred i do kraja godine opet br.1 u svijetu a u ronjenju kao HR :))))))))
KO LI BOZE PROZIVA OVU EMINU DA MI JE ZNATI
toliko bosna na svih 24% dobije pomoci da prezivi za trideset godina hihihihihi
Mene odmah vagina zasvrbila.
bas si me fino nasmijao :)
Nole, udijeli nam sadake pa ćemo za tebe navijati. Nije se nama problem prešaltat\', to je nama sekunda.
Bravo Nole,sve je to zasluzeno! Ti si sportista svih vremena!
Djokovic je najbolji teniser u istoriji Monaka
To Nokasu Srbine samo djelji!!!
Džeko bar placa porez drzavi BIH , dok ovaj turkovlah sve pare odnese u Monaco
nek si ti dobio marku za kafe od kloca