Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar dorucak Djokovica...
@RSfukara Na stratištima logora Jasenovac umoreno je srpske dece 11.888....itd. 350 godina Turci otimali prvorođene.... za njima ne plačeš poturice!?!?!?
@RSfukara sve ie covjek upravu a ovi sto minusaju garant su se setali bradima 90' tih i igrali ruskog ruleta nad civilima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
IDEMO SRBINE!
Sreca tvoja pa nije bilo Putina 91. Zivio bi ti SFRJ i dan danas, a nebi tako laprdao
idemo canada !!!
ovo nista nije cudno.ova noletova dominacuja je sasvim normalna stvar.cestitke noletu za ovakvu cistku.bravo kralju.
Vidim ove jadne iskompleksirane spodobe i citam kako nas uveravaju kako je Nadal ovo-ono, pa kako je sad Fedja ostario. Pa kao da je Novak tek prosle godine poceo voditi duele sa ovom dvojicom. Sa Nadalom odigrao 47, a sa Fedjom 45 medjusobni duela. Da li ste uopste gledali danasnji mec, pa videli demonstraciju atomskog tenisa. Citav teniski svet pricao o neverovatnom Novaku, ali ljubomorne spodobe su ipak kompententnije izgleda. Udri Novace i cupaj im zivce jos mnogo godina.
Najbolji teniser na planeti,ni stra garda 70 i 80-tih mu nisu ravni, BROJ 1.
Svaka cast nole.
bh pravoslavci se poistovjecuju sa djokovicem a jos je smijesnije sto i on sam nije srbin vec crnogorski hrvat a preci mu turci :))))
sta rece muhamed?
Onaj osećaj kad ti Bošnja priča sa kim se poistovećuješ, a isti do juče nosio fes i dimije, duvanio iz nargile, ispijao kafe iz fildžana, poturčen, a Turska mu bila matica kojom se i dan danas ponosi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tata. najjaci je.
Bosnjaci ne mogu da ostavre ni jednu pobedu u sportu, a tvrde da su pobedili u ratu. Nadam se da ce Novaku do finala porast ova bradurina, pa ce da lici na pravog cetnika ljubi ga deda.
o cemu ti?
Kako se brise account na klixu ?
mogu da te prijavim :)
neko novi, mlad, sposoban da se suprotstavi Đokoviću ni na vidiku..ako ga zdravlje posluži može dominirati još godinama..šteta za gledaoce željne neizvjesnih maratonskih mečeva, fali trenutno i u muškom i u ženskom tenisu velikih "suparništava" po kojim pamtimo velike šampione...inače, svaka čast Đokoviću!
Bas tako. Nazalost si u pravu. Federer je u godinama i vec duze vrijeme nije ni blizu onoga sto je nekad bio. Nadal se prerano zasitio a onda i problemi sa povredama. I to su jedina dvojica koji su, pa realno gledano, kao teniseri u svoje najbolje ddoba bili jaci od njega. Ovo sada sto je ostalo je sve daleko od njih trojice. Mislim da postoje pojedinci koji mogu da osvoje mozda jedan Grand Slam u godini. Sto znaci da godisnje tri idu Djokovicu.
Bravo majstore!!!
Komsije u svim sportovima u vrhu... vaterpolo, tenis, rukomet... a mi se borimo za baraz ! :D
bošnju nikad sport nije išao,jedino u čemu smo najnaj to ti je pješadija,istorija dokazala u par ratova
Bit ce najbolji svih vremena! Svaka cast !
ne federer je najbolji svih vremena bio i ostat ce
@BosmalBoyy Upravo smo vidjeli AHHHIIIHHHHIIIII,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,KKKKKKKKKKKKMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dva srbina u finalu?...neprocjenjivo....ali djokovic je los covjek...stalno nervira ustase i bosnjake
Pomete ga Novak :))) idemo do 🏆
a i ti navijas...)?