Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POGLEDAJTE OVO. https://twitter.com/rolandgarros/status/604586829388464128
Svaki dan sam sve uvjereniji da i ovaj Roland Garros osvaja Rafael Nadal.Rafa igra na sljaci nema mu ravnog jadni Nole kad ga Rafa krene po terenu razvlaciti ima da se jos vise sasuši.Vamos Rafa dehidriraj tog Novaka Djokovica pokazi cijeloj planeti da je RG tvoj dok god si u profesionalnom tenisu. Svi su veci favoriti od Rafe prije nekog turnira ali kad se krene igrati Rafa je najveci favorit.To se i sad vidi!
A kako se vidi? Gdje taj veliki Rafael Nadal u prethodnim turnirima ove sezone? I ako dodje, vrlo brzo se vrati kuci. Jednostavno, njegov nivo igre vise nikada nece biti kakav je bio, za razliku od ostalih konstantnih igraca, kakav je Novak Djokovic.
Ekspresno! Bravo Nole.
sta rec za ovo divno dijete.....bravo
Svetsko, a kako bi voleli da je vase.
Ma brate, bolje zvucati napaceno i jadno nego bolesno. Kada vidim ovo silno pljuvanje po jednoj drzavi i jednom narodu, mogu samo reci da te vi zemlja bolesnika !!
Ja sam iz Srbije, i svojim ocima neverujem da se u ovolikoj kolicini na ovom sugavom portalu pljuje po mojoj zemlji. Nemam ja ovde ni motivaciju ni inspiraciju, dodjem eto tako sa levom rukom da se proserem. Da sam ja motivisan da se ovde dokazujem, pobrali bi vi svi ovde zube kao sto ste ih pobrali u zadnjem radu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sretno majstore.