Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U eri teniskih profesionalaca ili ste specijalist za zemljane terene ili za travnate ili za betonske terene... ili ste Roger Federer.
Veoma se lose osjecam kad procitam toliko nebuloza, gluposti I ko zna sta jos koje nemaju veze sa mozgom o kojem se dogadjaju komentarisalo. Ali me jos vise iznenadjuje da Klix objavljuje ovakve I onakve komentare.
Hajde rokni Srbendu sa konjskom vuglom!
Duvaj HunjtO!
Dobro je Nole rekao da je Rodžer najveci ali je izostavio jednu rec pa cu je ja dodati k..t.n
Federer će pobijedit u nedjelju...slobodno ljudi stavite joju dvije nećete se pokajat!
Federer > Sampras > Edberg >...
Njih dvjica se ne gotive! Smrdin ga duva!
Fedex ce mu ga suknuti !!!
nece
Ova prva slika bas fina...Djole provjerava da li je fakat ovaj najveci..kaze da jeste
Konacno je iz ovog Jokera izduvala arogancija koja je prstala na sve strane dok ga Wavrenka nije oduvao u RG. Naravno cinjenica da je izgubio 50% GS finala u karijeri vjerovatno znaci da nece nikad doci ni blizu Federeru pa odatle se sigurno rodilo ovo novonastalo postovanje. RF cekamo 18. GS nadamo se u nedjelju da ces stici do tog broja. Ako se to i ne desi ipak je privilegija gledati covjeka koji je u svijetski tenis vratio umjetnost i ljepotu. Sretno Roger......
SLAnina 774 A činjenica da je jedini teniser kojem fali samo 1 masters i jedan GS u karijeri? Nemoj molim te, previše si stručna, tvoje mjesto je na EUROSPORTU!
Нина не кењај превише.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Drago mi je da sam rodjen u vremenu ove dvojice velikana. Obojica zasluzuju respekt ali brat bratu ovaj Roger je zentlmen a ovaj drugi srbin.
Zentlmen? Bravo nepismeni, vazno da si komentarisao.
ko zna vic skontat ce i to ZENTLMEN
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije jedan od najvećih nego je najveći teniser svih vremena. A ti nastavi tako pa mu se možda nekad približiš...
Naravno s Damirom se niko ne može porediti. Njega ne treba ni spominjati, zna se da je on miljama iznad Rogera i Noleta.