Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljakse klasicni
Kako je napuhan...svi mogu samo on nemože,,,,,jadan ujutro mora ići rano u Željezaru raditi, pa mu je kasno napucavati loptice...neće moći se naspavati lepo moje..
Djokovic jeste naj bolji tenisac ali ja ga mrzim jer je predstavnik nasih predaka.Mrzim i svoje pretke jer su od mene napravile pravo malo z.lobno baHlince i kao takav omrznut sam svugdje u svijetu.I to sve za vrecu brasna.Jos mi je pradjed ostavio na prasnjavamom tavanu i.konu da me j.ebe svaki dan i podsjeca na porineklo.Klicimo protivnicima nasih predaka uz rijeci cara Murata:ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja os S.rbina p.oturice
sta je papci pa covjek je prvi teniser svijeta vec 3 god. sasvim je normalno da ima VIP tretman koji i zasluzuje.Po kojoj osnovi on treba da svoj mec igra u 1:30 a tamo neki brnjo 130 teniser svijeta u 20:30.Jel mozda Pederer ikad igrao svoj mec u ta doba ili Nadal.Jest al u q.urcu.vidim neki papak poredi njega sa radnicima u zeljezari ili onaj kaze ti bi da te placaju i da te pitaju.Pa kreteni Boziji placali bi ga malo sutra da nije dobar i da to sve nije stekao svojim radom.Samo neka je biti ljubomoron i gaziti sve oko sebe to je najbitiinije.Ali opet gospodin razvali ovog papka .
Kakav si to je.bo te grob srpski, futavac isti si glodar !!!
@Luda Popusila bi ti tom seljacini vrlo rado ...siguran sam Koji ste vi zavidan narod to na svetu nema Daleko vam lepa kuca
Primitivno kopile i seljacina. Uvijek bio i uvijek ce ostati. Pare nisu nikada od neotesanog krkana napravile gospodina.
Nije za nas tenis i ostali sportovi koji se igraju na kjafirskom zapadu,za nas,sa 24% Azijatskog dijela Evrope, su invalidni sportovi da igramo sa braćom Irancima i ostalim orjentalcima.
jadan je taj trunir koji nema reket no.1 u njemu...'ajd ti sad clockuj karticu, vidjece te gazda na kompjuteru....ba...
Nećeš ni vidjeti Rafu ni Fedexa da igraju u 2 ujutro jer to je gospoda, ima nivo i s njima se mora postupati kao s gospodom. Seljačić s reketom je samo seljačić s reketom....kako došao, trajat će još malo i otići kao da ga nikad nije bilo. Drugi put će ga staviti u 4, pa ako mu se ne sviđa ne mora ni dolaziti. Tenis je bio i prije njega a biće ga i poslije. Druga je priča što ovi Dodini fićfirići nemaju ništa u životu nego hvaliti nekog tenisera, a kad odu u BG ljudi im se čude još ih pitaju šta vas Bosance briga za Noleta....eto to je njihov problem.
Vidim, opet pljujete i lajete, a ja cu vam samo jedno pitanje postaviti. Koji ste to sport gledali iza ponoci i jeste li kad gledali nadala ili federa da igraju u to vrijeme. Pricamo o lokalnom vremenu, a ne vremenu koje je kod nas u tom trenutku, ako razumijete sta znaci lokalno vrijeme. Pa nisu slijepi misevi da igraju u gluvo doba.
A šta bi on, neki VIP status, pa nisi Roger Federer...
Mosnjacima pritisak skace kada vide Srbina Noleta hahahahaha Ne brinite, sad ce vas Sebija ljeciti hahahahaha
Bosna je zemlja mržnje i straha. ... Jer, fatalna karakteristika te mržnje i jeste u tome što bosanski čovek nije svestan mržnje koja živi u njemu, što zazire od njenog analiziranja, i mrzi svakoga ko pokuša da to učini.
BRAVO NOLE SAMO NAPRIJED
na cemu zavidan seljaku? na tome sto je uspjesan teniser iz druge drzave? na cemu bih tebi zavidio - sto ti je jedini uzitak i uspjeh - uspjeh sportiste iz druge drzave? sta si ti uradio za sebe seljosu pa ti je jedina satisfakcija u zivotu uspjesan sportista koji te kao navijaca posalje u PM evo video ako ne vjerujes http://www.youtube.com/watch?v=R-wHvu_CWak na kraju samo da znas da te nazivam seljosem jer on jest seljos... mogao bi da se ugleda na recimo Ferrera po ponasanju pa da skupi jos malo kredita... jak je teniser ali je seljacina par ekselans - pravi reprezentativac vas propalih sumara iz RS-a kojima je zivot prop'o i sav uspjeh - zagrljen tv. retardi
hahahahahahahah-koliko ste zavidni, umrijet cete od zavisti, jadovi......hahahahahahahahaha...........