Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se plašite napisati Srbin Novak Đoković ??? To isto kažemo za Španca Rafaela Nadala, za Švicarca-Rođera Federera, za Škota Endija Mareja, i tu nema ništa čudno, ni uvredljivo, ni netačno...Je li tako ? Pa nije valjda da ste poklekli raznim psihopatama koji kroz svoje komentare samo prebrojavaju krvna zrnca ?
jao koje je greske Federer pravio pri svom servisu. uzme break, pa odma izgubi svoj servis. Nole car, svaka mu cast. iako sam navijao za Federera, Noletu sve cestitke, i sretno u finalu majstore. uzmi i ovu titulu. tesko ce biti protiv kralja šljake, Nadala. to ce biti extra meč. Nadal samo jedan poraz u karijeri ima na Roland Garrosu,i to 2009. od Soderlinga.
Pa pobogu \"savjete\" zar Ti ovaj krkan Živko Jošilo liči na gospodina ?????? To je papak i psihopata, koji je pretpostavljam neizlječiv i dok je ovakvih, nema velike perspektive u BiH...
ovdje se prica o tenisu, sportu, a ne o nacionalizmu, sram vas bilo, navijajte za svoje favorite i ne vrijedjajte se, zato nikad u miru necete moci ni zivjeti.fuj!
Ja bi vise volio da je Nole izgubio nego da sam zaradio 5000 km.Ja sam pravo b.uljavo z.lobno balince.I nisam,zbog pobjede sam sebi izgrickao m.uda i sad sam ko Emina b.alinkura.zao mi je sto nije barem snimak pogledala,sigurno su joj se ovce opet razbjezale pa nije stigla ni krave pomusti.Ali smo zato ponosni sto su nasi i.zdali rod i v.jeru za vrecu brasna
HAJDE NOVAČE.., IPAK I ONI KOJI TE MRZE POTAJNO NAVIJAJU ZA SVE ŠTO DOLAZI S BALKANA I BORI SE PROTIV FAVORIRA...
Nije ovo bre sedeca odbojka ovo je malo kompleksniji sport za ozbiljne nacije.
TURCINE, OGLEDAJ SE :-)
@nbnr Прво, лоше познајете историју и то поприлично. Наведени народи постоје (и Срби, и Хрвати, и то прилично дуго) и имају своју националну историју, на коју су сигурно поносни. Али неважно. Због другог се јављам, и одговарам вам. Овде је у питању рубрика спорт-тенис и логично је да коментари имају везе са текстом. Са вашим коментаром као и са многи другим, изгледа већином из ФБиХ (који имају баш онако погане речи) то није случај. Како год, није лоше послати коментар који има везе са текстом.
E,zbog ovog Noleta bosnjaci u Americi nekako ne prate tenis, pogotovo sto je pocelo evropsko u fudbalu.A daj boze da krene malog Delica nebi mogao zivjeti od njih. Od mog jarana bosnjaka sinovi su culi za Nadala i Federera i Dzumhura. Noleta ni na mapi. A stari muza Zvezdu navijao do93. Ja sto ne gumu nazovegu patriota.
Kada pricamo o historiji trebali bi da shvatimo da su svi ovdje bili jedan narod, nisu postojali ni srbi ni hrvati ni bosnjaci, vec su prelazili na odredjene religije i kulture da bi se lakse izborili za zivot i opstanak. Prestanite se vise djeliti i siriti mrznju prema vlastitom rodu. Ako to ne shvate buduce generacije i ne ujedinje se zauvijek cemo ostati marginalan narod, svi ce nas gledati ko neko veliko, zaostalo africko pleme.
Vrlo rado ali ja sam u Parizu.Zato neka ti se napuse babo i majka. Nole
Gospodine Zivko Posto vidim da ste ne samo vulgarni nego i glupi,pa vidim da cu vam morati ponavljati ovaj savjet vise puta.Dakle prije nego sto vas srbin ima analno,trebate da mu to uradite oralno.Posto znam da ste priglupi da ovo shvatite, bilo bi dobro da ovo pokazete decku (srbin) sigurno ce vam izaci u susret. Postovanje
Pa sto ne ostaste bodumili, neznam sta dokazujes opet niste Turci, A i Kusturica i Mesa i mnoge koje znamo su jos uvijek poturice, valjda ih stid sta li je, sta sa njima, prezimena vam govore sve, uz Cengice u Sarajevu nema jos pet porodica koje su zaista prave turske, a Istoriju znam odlicno. I ne zmirim pred cinjenicama kao vi. Ko god da ste niste neki ljudi, mada mnoge dobre prijatelje imam u svima nacijama i narodima. Nemam problema sa istorijom, ali mrznja se osjeti na ovom portalu mnogo jako mnogo, toliko da bi se trebalo cenzurisati, Nekad psovka nije problem ali mrznja ... uh i vise od toga.
KRALJU....Herceg-bosna je uz tebe......iako si srbin -kapa dolje
@nas covek,ama ne bi njega mrzili bosnjaci ali im hodza naredio hehehehehe
navijam za nadala,ali zasto toliko zelite zla djokovicu,zasto vam je on TRN U OKU??? MOMAK SE NORMALNO PONASA,PRISTOJAN JE,ISKREN I SIMPATICAN I COVJEK VELIKOG SRCA-ne razumijem vas fkt