Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- 36. titula! - 4. dubai titula! - 9. atp500 titula! - 18. pobjeda u nizu! - 13. pobjeda u nizu nad top10 - izjednacen njegov rekord iz 2011. (u istoriji ATP-a samo fed ima duže serije pobjeda nad top10 igracima)! - 13-1 h2h sa berdihom! No1e sa 1090p prednosti nad marejem i 1550p nad fedom u rejsu (fed 5. u rejsu) i 3745p prednosti nad fedom i 5100p nad marejem na ulaznoj listi!
Dobrodosao kuci djenerale :)
Из грмена великога, лафу изаћ трудно није, У великим народима, генију се гнездо вије....
Ste je bre baliye, gde je zapelo? Srbin najboljji na svetu da hocete sopstvenu dzigericu da pojedete...Polako bre! Imate i vi talenta za neke stvari, kao na primer: kukanje, trazenje sadake, ljubljenje okupatorskih skuta, preuzimanje okupatorske vere, ispijanje kaHve, zderanje lokuma...ma idi bre, ima nade i za vas.....
- Ojjjj turkinjo, gdje su ti dimije? - Kod ce.tnika, oko redenika!
Ma idite u pm. Sta se ja sa bu.da.ama zamlacujem...mars
Turkinja se pred dzamijom klela da je samo Srbina voljela! Nole
@vansh Jedi go..na, ovo nisam ja pisala. Novaku cestitke...
Nas šesterica smo potpisali peticiju da pišete samo o našim ljiljanima, fale nam još ćetverica.
Techno Viking se prikljucuje srbijanskom slavlju ovom pjesmom iz Guce http://www.youtube.com/watch?v=SWrBFE1qJoc
Mene ne zanima Dzokovic, vec samo naski bosnjacki teniser sa bajramskih turnira dzumhur.
dobar teniser, steta sto je iz smeca od nacije.
one person (sabahudin, emina...) one illness (četnik)
Kad vidim Noleta odma navlažim među nogama i trljam rascvalu p.ičku.Moja nena je stara,ali od Noleta bi voljela i u anus.Takve su sve u ćaršiji.
Nisu za nas kjafirski sportovi kao što je tenis.Mi smo dobri za invalidne sportove,da pobjeđujemo braću Irance,tu smo nenadyebivi.
klix je portal gdje bolesnici poput zelenih okica i sličnih njemu mogu ispoljavati svoje frustracije, što prije krenu na ljiečenje to bolje za društvo ili za šumu kad je zelene okice u pitanju