Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj nole, kad si lud, sad bi imo 200.000 ko hađija
ehh imam ja jednu klupsku drugaricu koja je europski turnir u rusiji i sad igra sa nekom ruskinjom 2 kolo,i moja drugarica dobije 2-1 u setovima tu ruskinju i međutim ta ruskinja prijavi rezultat da je ona pobjedila (misli se na ruskinju) i kad je moja drugarica doslo rekla je da je ona pobjedila (ona) i drugarica mi je pricala da je sudija izvadio novcic i rekao "pismo ili glava" gdje je ruskinja tu dobila i prosla u 3 kolo ...... btw nije bilo gledalaca da budu kao svjedoci sto je najgore :(
dosla *
Dobro poznat slucaj. Novak je to prijavio i napustio turnir. Poslije toga nikada vise nije nastupao u Rusiji :) Kamo srece da je vise takvih.