Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstoru podloga nikad nije faktor FEDERER
\"Ukoliko želite biti dobar igrač na zemljanoj podlozi, morate biti sposobni igrati u bilo kakvim uvjetima.\" JEDNOM RECENICOM, FEDERER OBJASNIO SVE! Pa svima je ista podloga, a samo se Nadal i Djokovic zale... Krivo im sto su ispali pa se sad izvlace na neku podlogu i gluposti... SRETNO RF
Odero ga Tipsa kao dnevne novine XD
Što ne mogu ovih manekena djoke i nadala , levati izgube i odmah svi krivi ... Ugledajte se na gosp. Federera i ako izgubi nece spomenuti plavu zemlju jer je to velicina od covjeka (ne zeli uvrijediti organizatore i ideju) 1000 bodova zdraaoooooo hahahahaha GO ROGER !
Koliko se ja sjećam (a dobro se sjećam) i Nadal i Djokovic su prije početka turnira zamjerali organizatoru na plavoj podlozi...znači-primjedbe su bile izrečene i prije poraza i jednog i drugog igrača...
razbi ga Janko mat.ere ti. , ide mi na rac.ku, sto je vazda fin, zacesljan i pekmezav. lafo uljudan; pokazo je pravo lice kad ga je djoko otreso prosle godine ko sljivu; niko ne voli poraz, al on je te poraze primo ko zadnja zdapi.
Zalosno ali moram se slozit sa Eminom prvi put. Pogotovo je ovo supacki od obojice jer su to rekli nakon ispadanja. Da je neko od njih osvojio turnir, vratio bi se. Pa sve da se na govnima igra.
Ocekivano od Djokovica da ovako kuka, nije nikada znao izgubiti sa stilom. Mene je samo Rafa dosta razocarao. Ipak je Federer bog i gospodin za sve, osvojio ovaj turnir ili ne.
Bravo Roger,jedini pravi No.1 za sva vremena
Male p_i_c_k_i_c_e placu, bune se i vriste ako im se ne udovolji. Tako i sa ovom dvojicom. Jednostavno, sustici ce vas Federer o5, taj igra tenis gdje god mu das da igra, bez kalkulacija i posebnih taktika. Ovi Djokovic i Nadal su poput svih ostalih novokoponovanih vrhunskih sportista, vise ulazu zalbe nego li treniraju...Eee ne moze to pored Rogera, koji se vraca na No.1 :))
Kada je neko gospodin, čitav njegov život je jednostavan i logičan. Svaka čast Rožer, i genije i sportista. Nadal i Gedža Novak - apsolutno isti duh, ista sorta.
Džumhuru na Maoča Openu nije problem podloga,već isl.terorizam
Obicno se u duhu jezika ne kaze \"visoka visina\" vec \"velika visina\". Nemaju smisla ni duple negacije pa opet i bosanski i hr i sr jezik (medju ostalim)...
Znaci niste najbolji.Plavo,zeleno,crveno,tvrdo,mekano.Ko je stvarno najbolji svugdje je najbolji.
jezicaru Kaze se \"velike nadmorske visine\" ili \"male nadmorske visine\" a ne visoke ili niske nadmorske visine. Isto kao sto nasi seljaci govore npr. \"skupa cijena\" ili \"jeftina cijena\", ne moze tako, cijena moze biti velika ili mala, visoka ili niska, ali nikako skupa ili jeftina. Kontas sad?