Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi reket svijeta je izgubio prvi put od oktobra,ovo je samo informacija da se ne provaljujete...
Nevjerovatni ste !!! Da je Federer dao ovakvu izjavu poslije izgubljenog meca ,bilo bi "Gospodin covjek,nema sta,maniri,folovi,golovi...",ovako "Izvlakusa,folovi,...." Vi ste meni super !!!! :))
@Roki 1990. Povrede su posljedica njegove igre na snagu. Da igra kao ostali ne bi nista osvojio.
A kako komentarises navijanje za Srb protiv BiH ( zemlje u kojoj si rodjen, odrastao, radis, zivis...) Okrecete vodenicu kako vam odgovara I onda se cudite sto ljudi navijaju za nekog ko je sa drugog kontinenta a ne za susjeda I sl...hebo lud zbunjenog! Nemoj biti licemijeran!
pa kako je na jagomiru, je li imate šta jesti ili vas samo rokaju tabletama. puste li vas do pionirske doline da vidite svoje pretke.
Nocas je parce Bih24% obasjalo sunce zbog pobjede domace uzdanice iz Argentine nad predstavnikom nasih predaka,cime je BiH24% postigao historijski uspijeh.Ne zbog pobjede domaceg Argentinca nego zbog poraza pretka.Ovo je vece imod prvaka u sjedecoj odbojci ciju nam je reprezantciju pravio Herenda sa pomocnicima Sevama.Sa i.konama na prasnjavim tavanima koje su nam djedovi ostavili i sa a.lahom medju krezavim zubima navijajmo za buduce poraze nasih predaka uz slogan Cara Murata: ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice
tako i kloc kaze kad da gol.. moralo se nekad i to dogoditi
Da je Nadal imao karijeru poput federera ili djokice bez povreda pa on bi realno danas imao jedno 30 grand slam titula,po meni daleko najbolji teniser kojeg sam ja gledao!
Prvo ga je satro, pa ga je onda potro!
Jeste boi bolji amen, al razbio ga 6:4, 4:6,6:4? Pa nije masina da uzima svaki match, a Delpo je inace igracina samo takva, dakle cestitke argentincu i navijam da uzme Rafu samo tesko, igro pre dug mec, a ni 24 sata pauze do finala.
Hehe ja ti suplje price ocam! Decko je sampion, pobjedio izgubi, on se vec dokazo, i protiv Rafe i protiv ostalih. Tom logikom bi se moglo zakljucit da je Rafa pauziro po godine jer se plasio Djokovica u top formi ;)
Realno,Delpo ga je razbio sinoc!
srb je znao da je bolje izgubiti sada nego da u finalu nadal pomete teren sa njim,to je jos jedna izvlakusa od strane dokovica,jer kad osjeti da ce izgubiti bjezi, kaze da ima povredu i odmah prekida meč.
DVERI POZIVAJU NA VELIKI PROTEST PROTIV VLADE SRBIJE: OVAKO VIŠE NE MOŽE (6. april) http://www.standard.rs/dveri-pozivaju-na-veliki-protest-protiv-vlade-srbije-ovako-vise-ne-moze.html http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotosak-sn/6111_441109419301857_299126732_n.jpg vise informacije na dverisrpske.com