Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg, samo tako te mogu izbaciti da ih ne pokoris po ko zna koji put.
Dobro dusevni bolesnik, vidimo da si od mame uzicao 2 km da dokupis interneta i to ti je uspjeh za ovaj mjesec. Cestitke i da te net ne izbaci, steta bi bilo. Jutro i tako to.
Jimmi zaboravljas da u vrijeme poplava isti taj teniser je osvojio turnir i sav novac donirao bosni. Moga je ko bh politicar preletit helikopterom i to je to. Lik je pun ljudskosti, i to treba popljuvat samo zato sto je srbin? Ne razumijem takve mentalne sklopove kao sto si ti, ali eto. Mrznju donisis od kuce ili si je pokupio na kakvom skupu mjesne zajednice?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odvratno zbog čega Noleta izbaciše....Fuj
zato volim Ameriku....ne je**** ljudi zivu silu , pogrijesio si ...hajmo sad Balkanska seljaacino kuci , neces nama silu prosipati
@emmir1 Jbg.takva pravila,iako je bilo nenamjerno.Jutros sam cito i jos ce platiti novcanu kaznu oko 250 000$,PEH jednostavno nije bio njegov dan.
Treba biti gospodin covjek sa ponasanjem kao Federer. On samo divlja i uvijek neke budalestine izvodi bilo izjavama bilo ponasanjem. Znam da je donator novca i sve to ali...
Zena cilja na tuzbu, danas svako bi para na guzove.
Tenis je gospodski šport. On može biti prvak u svemu ali se ponašanje ne može trenirati. To imaš ili nemaš
Prošle godine je Federer izbačen iz Šangaja... pravila su jasna, tko ih krši bude izbačen... ili sankcioniran...samo to tupavi balkanci ne mogu da shvate ...pa i sam se Nole ispričao kada se glava ohladila i kada je shvatio koju je glupost napravio.
nole volimo te ❤❤
Ko god pjeva mars na drinu, ja ga simpatisati ne mogu, slusao sam price od starijih clanova porodice o tome sta mi se desavalo sa precima u drugom svjetskom ratu, od tih takih sto su ubijali pod tim pjesmama. Ne mogu prestati da postujem sebe, dzaba je, imam taj ponos i inat, pa mozes me ubit, al taj princip mjenjati necu.
Svaka čast. U sebi im je yebo sve po spisku, ali je ipak smogao snage za ovo saopštenje.
Uzima Medvedev konacno
Nisam fan Djokovica, ali ovo je stvarno glupost... Slucajno je pogodio....
"Njegov protivnik Pablo Careno Busta je tako nakon nezavršenog prvog seta prošao u četvrtfinale US Opena." Set se zavrsio i osvojio ga Busta, ovo se desilo kao reakcija na gubitak seta.
Jedva su dočekali neki razlog, Federer i Nadal su iz Švicerske i Spanije a mi Balkanci nismo poželjni da budemo največi ikad.
Svaka čast zs korektne komentare...ali ima i ovih koji toliko mrze....da je to strašno...a me shvataju da mržnja izjeda mrzitelja...
E moj Rusmo....jadan li si....
Na CNN se vidi (usporeno) da je pogledao prema sutkinji i opalio lopticu. Dodavačima se loptica vraća po zemlji a ne u visini glave. On kad gubi podivlja.
Duševni bolesnik.....nisi ti duševni bolesnik ...ti si zlo okovano mržnjom....