Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast kiksu, dobro je da su dozvoljeni komentari na ovakve vijesti, mozemo fino nacionalisticki da s..er..emo, a komentari na zenske gologuze e to vec nije dozvoljeno :)
Djokovici su poznata partizanska porodica, svi su stupili u partizane 1945 u maju...
@zoran tur...srb Braca Schumaher su dobili vijest pred pocetak trke da im je majka umrla pa su profesionalno odradili trku (M Schumaher bio prvi a Ralf cinimi se treci obisao ga neko pred kraj trke). Peh kod Djokovica je sto se odrzava turnir na vise dana pa nije mogao otici na sahranu. Po tvojoj logici i schumaheri su trebali pokupiti prnje i otici kuci, a pored toga sto njih ima ko zamijeniti
ja prekenjavanja vise o djedu i djedovima.... pokoj co\'eku dusi al\' ovo je vise izd rk avanje
Da li mi se cini, ili on to stvarno vjeruje u reinkarnaciju i sl. ? Ne kontam? Ako je pravoslavni hriscanin, kako se izjasnjava, onda prica o prelasku duse u drugo zivo bice nakon smrti, cist jeres
Budale coveka, \"trebamo slaviti život koji je otišla osoba ostavila iza sebe\", o cemu ti lupetas? Ili \"\"On je sa mnom, osećam njegovu prisutnost\" , lazes bedo, ovo \"bedo-\" mislim \"beda u mozak\" kakav je Novak, uz tebe su pare i slava, ti nemas zrna ljudskosti u sebi, ti da imas ljudskosti i da te novac i slava nisu stavili \"pod svoje\" ti bi napustio turnir i otisao se \"oprostiti od dede kojeg kako ti kazes da volis\",.Da si htio napustiti turnir svi bi te shvatili i organizatori, i takmicari i navijaci pristalice, a ovako te niko ne shvata, pricas o dedi i likujes ali ti ne pada na pamet da odes na sahranu, jer time bi izgubio novac i turnir. Srami se Novace, u tebi kao da ne tece srpska vec americka krv, kome je u interesu samo novac i slava, a cast i postenje si zaboravio.Srami se
Mogo si u manje rijeci napisati da bi da mu popusis
Zasto volim Djokovica- Zato sto je najbolji sportista na svijetu. Zato sto je dio Srba. Zato sto mu je porodica uvijek na prvom mjestu. Zato sto je svetionik na sportskim putevima Srpskim sportistima. Zato sto se u svemu Srbi mogu ugledati na njega. Zato sto je uvijek na ljudskoj strani. Zato sto cini sve da ljudi budu sretni. Zato sto sam uvijek na njegovoj strani. Zato sto umije da se zabalja. Zato sto je uvijek spreman za razgovor. Zato sto mu nema ravnog na cijelom svijetu.
Đokoviću svaka čast ali šta nas interesuje njegov djed.Valjda imamo više drugih problema.
Ćovjek je zvanično najbolji sportaš planete i vijesti o njemu prenose svi veliki svjetski portali. A to što je on po ocu Crnogorac, po majci Hrvat, a izjašnjava se kao Srbin, a mi mrzimo i jedne i druge i treće, pogotovo ako su uspješni, a on na našu žalost n emože biti uspješniji i poznatiji, to je naš problem. Uostalom šta reći kada jedan Džumhur ispadne u drugom kolu jakog čelindžera, oni koji pročitaju članak popljuju jednog od najuspješnijih BiH sportaša. Nema veće moralne bjede od BiH ili barem jednog njenog dijela.
\"Vjerujem da kada čovjek napusti ovaj svijet njegov duh ostaje i prelazi u drugo živo biće. \" hahahahahahahhha koji tariguz krmojed glupi !
ebe m li ti de du u pic ku dabog da se ras po vla h
3e8em ti dedu i onog što te forsira po klixu.
primi ga s guza
Topla ljudska priča, dirnut sam do suza!