S Marijom nije lako ni najboljima
1
Đoković i Šarapova se pripremaju za OI u Londonu
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OD JUCE SMISLJAM OVAJ KOMENTAR
Sad ce nacionalisti udariti po Djokovicu. Pa dokle ide nacionalizam na ovom balkanu :(
A gdje se nasa b.alincad tenisaci sa cistom h.riscanskom krvi u sebi pripremaju za OI?Nema razloga da nas svijet mrzi sto su nasi pretci izdali rod i v.jeru i postali i.zmet od naroda za vrecu brasna, koje i izvornini.slam smatra i.zmetom od v.jere.Zato se ponosimo uspjehom sportista nasih predaka i sa i.konama na prasnjavim tavanima i sa a.lahom medju zubima navijajmo za njih.Ugledajmo se na Kusturicu i odreknimo se p.oganog i.zmeta od vjere koju su nam drugi nametnuli i prestanimo biti omrzeni u svijetu. @emina Jesu li ovcice na broju,kako uspjevas u d.imijama trcati za njima
iskreno; mislim da Djoko ovo shtema tu i tamo usput u prolazu. a oboma je dobro za opustanje poslje napornih fizickih priprema. svakako bolje to nego naka sumnjiva manekenka.
Ja sam rekao \"slovenski narodi\" nisam spominjao ni Bugare ni Rumune. Jedno si samo u pravu. Jeste jedinstven narod. Bez jezika, istorije, kulture i svega onoga sto cini jedan narod narodom. Nastao 1993. godine zato sto se Amerima digao penis. Tako kako ste nastali, tako ce te i nestati. I niste jedinstveni u Evropi nego u cijelom svijetu. U cijelom svijetu nema vece smijurije od nacije.
Rumuni nisu sloveni vlasino jedna glupava a nisu ni Bugari. Mi smo slavenski muslimani, narod jedinstven u Evropi, vi ste prljavi potomci Vlaha koji su dobrim dijelom svoje historije bile necije sluge, neciji kmetovi. Vasa kultura je Guca, trube i ciganija prikazana u filmovima Emira Kusturice, nasa je saz i sevdalinka.
Jeste, mi smo u rangu ostalih slovenskih naroda, a u cijem ste vi rangu? U rangu Somalije? Kome vi pripadate, otpadu poturceni? Cime vi imate da se ponosite? Nema jadnije i zavidnije \"nacije\" na cijelom svijetu. Nista nemate. Zivite ko stakori, razmnozavate se, klanjate, smrdite i to vam je sva smisao postojanja. Najveca srpska sramota je sto ste vi nekad bili Srbi.
Vi ste pogan vlaska, realno...u rangu sa genetskom bracom Rumunima i Bugarima.
Mi smo nebeski narod. Vi bauljajte po zemlji i ispod zemlje. Glodarima je mjesto pod zemljom, u tami, a Srbin je soko ptica. Ne moze to jedna bula da shvati. Vi ste srecni sto vas crna zemlja drzi. Trebala vas je davno progutati kakvi ste prokleti.
Samo vas spustam na zemlju
Ne nalece tebi niko. Ovaj portal objavljuje vijesti o uspjesnim srpskim sportasima, a ti si svaki put tu da komentarises. Svaki put si puna mrznje i zavisti. LIjepis se na svaku vijest o Srbima ko muva na govno.
Hahaha opet ova Emina pravi probleme,e jesi neka naporna puna mržnje.
Pa kad mi onako fino naletite ovdje na portalu...:)
Sto se ti brines za nas, kukala ti majka?
Ama covjece, moja poenta je da oni ne bi uopste bili ono sto jesu da su ostali u crnoj rupi zvanoj Srbija. Zemlja vam je u banani totalno, zato svi bjeze od nje (ili jednostavno pocine samoubistvo kao porodica Ponjiger).
Sta je vlasi, boli vas sto imate Teslu i Djokovica? Sto niste presli na islam ko mi i postali zakrzljala \"nacija\" poturica. Ne bi imali nikoga da se njime ponosite, mogli bi da se rugate i mrzite sve oko sebe do mile volje. Vidite kako mi uzivamo u nasem brlogu, anonimni, jadni i manji od makovog zrna. Mogla se i svama sudbina tako poigrati, samo da ste odlucili da budete otpad srpskog naroda.
Postoje normalni ljudi koji ništa nemaju protiv sportiste druge nacije, pa bio on Bošnjak, Hrvat, Srbin ili bilo šta drugo. Neki očigledno mrdnuli nisu iz svoje selendre, a pritom su toliko iskompleksirani i mentalno zaostali da su nesposobni da shvate određene civilizacijske tekovine savremenog sveta. Zašto bih ja kao Srbin iz Beograda imao bilo šta protiv vrhunskog sportiste kao što je Edin Džeko? Imao bih da sam iskompleksirani mentalno zaostali neuspeli abortus poput ovih koji pljuju Srbe, Srbiju i Đokovića bez ikakve potrebe. Ajmo Nole po zlato, voli te Otadžbina! Pozdrav svim normalnim ljudima.