Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi ti gledao meč molim te? Na vrh glave ste mi s tim pljuvanjem Noleta zbog njegove nacionalnosti. Halo, lik br. 1 u svijetu, možete mu samo pijesak sa tena očistiti ba.
Nole ponosni Srbine, Republika Srpsaka je uz tebe!!!
Molim javite mi kad pocinje grand slam Gornja maoca da dodjem
Navedi jednog talenta iz tkz rs ? Ne mozes jer ste vi bosanski vlasi antitalenti sport btw Djokovic je posrbljeni Crnogorac
\"Prvi teniser svijeta, Srbin Novak Đoković, nadoknadio je...\" \"Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur pobjednik je ITF Futures turnira u Kiseljaku...\" pa neka neko kaže da se najbolji tenis ne igra u Ex-Yu
Zivko Josilo pojedi sam sebe, tj. litu
8==========D znas li sta je ovo to je k.u.r.a.c kojim cu te j.e.b.a.t.i
@dado banjalu... Nemaš ti ppojma ni gdje se nalaziš ni kako se taj \"tamni vilajet genocidnih monstruma\" zapravo i zove, ali kako god, BOSNA I HERCEGOVINA JE, DIVI LIČNU/PASOŠ AKO NE VJERUJEŠ! :P Inače, idi opći sa krmačom, nisu za tebe tastatura i net!
nemam sestru imama brata Glock-a
ljudi moji,svaka cast i rođeru i novaku,al sto je milina za laika covjeka gledat del potra,stvarno je covjek car,sad ga gledam protiv berdiha,ma razvaljuje,koji udarci i koja preciznost...steta sto ga jebase ozljede,inace bi sigurno duuugo bio No.1 na svjetu!kapa dole,majstore,digao si ovaj u vecini slucajeva dosadan sport na nivo apsolutne gledljivosti!aferim!!!
Da se razumijemo, ja sam Bosanka, a ti si dokazao da si isti i kao većina ovih koji blate Novaka jer i ti blatiš tuđu naciju. Ništa bolji od njih nisi. Jel\' bitno gdje Džumhur osvaja titule? Mi bar podržavamo Džumhura i kad je u Kiseljaku, a ti bi se očito stidio da je Novak osvojio trofej u šklj gradu u Srbiji. Pa bolan, meni je draže moje Sarajevo od bilo kakvog Pariza, Rima, Kopenhagena i ostalih gluposti, a tu leži razlika među nama. Nije bitno jel\' osvojio titulu u nekom žnj gradu ili u centru Evrope. Ljudi, ne ponižavajte jedni druge, ne nervirajte se, drmnut će vas srce il\' ćete tumor dobiti. Džumhur je naš ponos, Novaku još jednom svaka čast, a vama zlim jezicima ugodan život, al\' na taj način na koji živite sigurno nije ugodno.
djokovic, c.etnik bre ! i to sin od okorjelog c.etnika bre !
Imam osječaj da Živko Jošilo danfa ko svinjac pred kišu.
Halo bosanska vlahcadijo nadjite mi jednog taletna iz shumske ? Novak igra za Srbiju a vi i dalje pjenite netalentovana nacijo bosanska vlahcadijo
Прво, Новаку честитке на победи у тешком и исцрпљујућем мечу. Много среће у наставку турнира, јединог ГС који још није освојио. Овај портал сам посетио некон једно 2 месеца и стварно невероватмни коментари пре мене (број плусева још невероватнији), и није ми јасно шта ликови који дају ове коментаре траже у спортским рубрикама.
Sta je s tobom ludi covjece? Boli nas briga za Novaka...valjas gluposti...kakav je ne bi ga ni briferom takli