Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se se da ces se brzo vratiti na prvu poziciju Nole...
@gladijajator Jarane, gledam kako odgovaras na vecinu postova na isti nacin. Sta radis, pratis postove ispod ovog clanka? Kakav jadan zivot vodis, dozovi se.
Nole svaka ti cast kao osobi, borcu, humanisti tj covjek si i sve si steko svojim radom i trudom bez icije pomoci..pokazo si se svagdje u svijetu i pokazo put kako treba izgledati covjek sa Balkana..vjerojatno imas problema kao i svaki covjek naravno zelim ti sve najbolje i radi koliko mozes jer vrh atp nije mjerilo ljudskosti..covjek se potrosi kao lizalo i mozda je vrijeme da se malo opustis i posvestis sebi i svojoj obitelji..zelim ti sve najbolje i uvijek sam te smatro velikim covjekom..
najbolji teniser i dobar covjek ne dira nikoga igra svoju igru vratiti ce se nole brzo na poziciju broj 1 zna se ko je najbolji
Kaze komsija:"ma to je on prodao", kad sam mu objasnio da to ne ide tako on veli "ma zasitio se on bre svega,zaradio milijarde pa hoce sad da trosi" :)
Da neko iz fk sarajeva čestita zelji ili obratno da je bolji! Nezamislivo,kod nas uvijek boxer u dzepu
jašta si
Aj ne rise priznaj da si od sponzorske mafije prepustio prvo mjesto Mareju kao i finale Vimbldona 2012.
Grijesis Novace, final 8 je realno nista kada ne ucestvujje Dzumhur, koji bi vas pomeo, dobro mozda da je malo veci.
https://nashaber.wordpress.com/2016/10/05/ko-je-osoba-koja-mjesecima-anonimno-na-drustvenim-mrezama-siri-mrznju-i-uvredljivi-sadrzaj-prema-muslimanima/ POZDRAVLJAMO BRANISLAVA VJEROVATNO JE I NA KLIXU
meni licno nedrag ali ocito veliki sportista
Velika cetvorka(Djokovic, Murray, Federer, Nadal) vise ne postoji. Grand Slamove ce narednih godina dijeliti samo ova prva dvojica.
uzmi bureka nole nema fajde od salate
Naravno da Noletu želim da se vrati na prvo mjesto i to što prije, ali gledajući Murraja u zadnje vrijeme, čovjek mi djeluje kao nepobjediv i bez obzira što ima teže protivnike u grupi, mislim da je Noletova šansa tek u drugoj polovini sljedeće godine da se vrati na prvo mjesto, nadam se da griješim.