Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Dzumhur top 20 a. b. d.
Bice broj 1 za koju godinu...
Gledao sam mec, momak je super igrao, samo je zakazao na kraju 2. i 3. seta .. zao mi ga je bas, vise srece drugi put :)
Malo vise srece I mora balo popraviti Bekend, Nadal ga je forsirao stalno na backend, ali je odlican igrac, nadal je bio srecan pa je prosao ovog momka, a tek ima 22 godine.
place jer konta da ce dobiti zlatnu hloptu
Sta se ovaj umislio da ce pobjediti daleko najboljeg tenisera svih vremena RAFAELA NADALA, hahahahahahahahahahahahaha
Malo vise srece , I pobijedio bi , pa istom mu je 22 godine. Ti ocigledno nisi gledala mec, pa u prvom setu je razvalio Nadala, a u drugom promasio par lakih lopti u set pointu.Slijedec godine ovaj Bugarin ce uzeti Australia open, vjeruj mi. Da ga je u zrijebu zapao bilo tko od ovih ostalih Dimitrov bi ih razvalio. Zivi bili pa vidjeli.
Za "malo navratio" : AHA, MALO SUTRA ! ! ! ! ! Nadal je KRALJ TENISA, a od ovoga Dimitrova NIKADA NECE biti vrhunski teniser ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
odlican igrac, treba mu jos snage i iskustva, al' bice srasan igrac nastavil' ovako
Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje a za početak ovo je najbolja stranica za vas: single- information. blogspot. com (sve skupa bez razmaka) Ukupni profit tom igrom iznosi 76.095 kn u samo 4 i pol mjesecaa jakom i kvalitetnom igrom.
Nek' ti je sa srećom al' od mene ne traži posle zajam :-)
plači moli tu pomoći nema...
Drugi put nemoj očekivati pobjedu protiv jednog od najboljih tenisera u zadnjih 10 godina i onda nećeš plakati ;)
ma "utješit" će njega Mare, ako već nije ;)
S pravom jr ocekivao pobjedu I bio puno bolji od Nadala u prva dva seta. Pa u prvom setu je razvalio Nadala, a u trecem u tai breku Nadal je bio vise sretan nego sto je tezak.Slijedece godine ako ovaj mali nastavi ovako plakat ce Nadal, u svakom slucaju nadal ce kmecati poslije meca sa Fed- x- om.