Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte ljudi,ne budite takvi! Nisu ovi momci krivi sto je drzava ovakva kakva jeste i vazno je da se zastava vidi i da se zna da je to BiH,a to je li naopako ili nije ....to je toliko relativno...
Pa pogledajte kakva je zastava. Kako god da je okrenes, isti k...... Kakva drzava, takva zastava. Nisu ljudi krivi.
NE, Serite
Tektako ti ja j...m malo mamicu, valjda se neće raspast.
Uvijek sam mislio da su Ameri glupi, ali oni barem znaju svoju zastavu danose kako treba. Koliko ovakvih slucajeva..............pa cak na opstinama, po dzamijama itd....... GLUP I NESKOLOVAN NAROD !!
nerazumijem kako stalno uspiju je naopako okrenut i jos kao ponosni!! @tektakostvarno vrjeme je za raspad ali RS i Federacijeu u malo vise kantona al BiH nikad!!!
i ko je gori ps dobro okrenuta zastava naopaka ko i drzava vrijeme je za raspad!
JOOOOOOOOOOOJ Naježim se kada vidim naopako okrenutu zastavu...