Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najluđa od svih ikad priča. čudno i tužno... Nevjerovatan preokret u Moniki nitko to ne bi podnio normala a još djevojka da ne pričamo... Poslije ovoga mislim da su promijenili neke sigurnosne postavke na svim turnirima
Hebo mater svoju ludu!
Eto Njemačke i njene demokratije, da je nekim slučajem žrtva bila Štefi napadač bi dobio pravu kaznu. To je otprilike kao kod nas Kad jedan Fikret uzme tri metra drva i odleži u zatvoru a drugi fikret pokrade milione iz državne kase i leži kod kuće.
Definitivno velika teniserka... I medju prvima u profi tenisu kojoj je glasno stenjanje u igri postalo svojevrstan 'zastitni znak'.
Grande Monika
Eto vidi se i tada su slikali kamerama muke drugih a jos nije ni bilo smart phone-a .. Znaci nije do iPhone nego do covjeka!!?!!
u to vrijeme je Monika bila najjača... šteta, da nije nilo ovog imali bi vrhunske duele Monika vs Graf...
@fbUser1584817340 steta bas. Nego, zar ne bi ovo trebao bit pokusaj atentata a ne atentat?
Kladioničar 100%
Osvojila 9 slemova, samo 1 posle napada.. velika steta za tenis, Stefi Graf je mnogo dobila njenom povredom
Dok su 1993 srpski genocidni teroristi palili zive djecu i zene, klali civile kao stoku u logorima, sistematski genocid i silovanja, bacali sa nebodera, stijena, bombardovali porodilista, bolnice, skole u demokratskoj Europi.. Bilo je puno toga da se zgrozavaju pored ovoga, ali ih nije bilo briga 😩
@Bulevar hajde cigane sa karpata naporan si sa tim svojim istom non-stop istim prdotinama!